Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Tετάρτη 4/9!

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4/9!
ΚΡΙΟΣ
Τα διαδικαστικά και οι μετρήσεις πάντα σας κουράζουν γιατί σας στερούν την κίνηση και την παρόρμηση για αυτό μερικοί δεν μπορείτε να ασχολείστε με λεπτομέρειες και θέλετε να τις αναλάβουν οι άλλοι. Όμως εκεί είναι η ουσία των πραγμάτων γιατί με αυτό τον τρόπο βλέπετε το συνολικό σας έργο με τα λάθη του και τα σωστά του. Η επαφή με ένα πρόσωπο που ίσως είναι και Παρθένος μερικές φορές σας κουράζει αλλά τελικά μπορεί να αποδειχτεί το πιο αξιόπιστο άτομο δίπλα σας. Θέματα διατροφής και γενικά μικροπροβλήματα υγείας θα υπάρχουν με στόχο να σας ξυπνάνε και να ασχοληθείτε πιο εντατικά με την ψυχή και το σώμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πολύ διακριτικοί και προσεκτικοί σε απόψεις που μπορεί να θίγουν ή να ενοχλούν τους άλλους για αυτό φροντίστε να μην ξεπεράσετε την διαχωριστική γραμμή με κανέναν. Ασχολείστε με δημιουργικά θέματα τα οποία σας δίνουν το προβάδισμα να έχετε και ερωτική αλλά και προσωπική επιτυχία. Όσοι έχετε παιδιά θα πετύχετε μια καλύτερη επικοινωνία μαζί τους, αφού θα αναγνωρίσετε τις προσωπικές τους ανάγκες. Το εγώ σας ίσως να κάνει πίσω και να δείτε τι χρειάζεστε πραγματικά εσείς και οι άλλοι. Βλέπετε πάντως ότι τα οικονομικά σας τα κουμαντάρετε και εκπληρώνετε υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε αντιληφθεί ότι χρειάζεται να είστε περισσότερο δοτικοί και συνεργάσιμοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο για να πετύχετε τα σχέδια σας. Για αυτό, μην αφήνετε κάποια άλλα στοιχεία σας, που μερικές φορές σας κάνουν να έχετε έλλειψη σωστής επικοινωνίας, να υπερτερούν. Επειδή βλέπετε ότι η τρέχουσα πραγματικότητα πιέζει ίσως να ζορίζεστε από κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Όσο μπορείτε σκεφτείτε με την λογική για να δείτε μια πλευρά της αλήθειας που ίσως να σας διαφεύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναλώνεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με το να φανείτε και να κάνετε εντύπωση παρά να είναι ωφέλιμα για σας. Χρειάζονται και αυτά γιατί τρέχει η δημιουργική σας φαντασία αλλά μην το παρακάνετε. Η πληροφορία για ένα συγκεκριμένο θέμα θα σας δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις αλλά για να γίνει θα χρειαστεί την δική σας οργανωτική δουλειά. Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται στον ορίζοντα και σας δείχνει ότι έχετε κότσια να την αναλάβετε, αρκεί να παραμείνετε περισσότερο προσγειωμένοι.

ΛΕΩΝ
Συνεχίζετε να μοιράζετε την δύναμή σας σε θέματα τα οποία θα σας δώσουν άμεσες λύσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερο υπομονή σε ζητήματα τα οποία χρειάζεται να επιλύσετε και θα αντλείτε από μέσα σας δύναμη και αισιοδοξία για να λυθούν. Βέβαια η εμφάνισή σας συνεχίζει να σας ενδιαφέρει και να σας δημιουργεί ένα μικρό στρες. Το ότι πρέπει να βρεθείτε με ένα πρόσωπο πολύ κοντά ίσως αυτό να σας φοβίζει γιατί μπορεί να μην είστε έτοιμοι να παραδοθείτε σε όλη αυτή την συναισθηματική δίνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες σε δύσκολες καταστάσεις για αυτό καλό είναι να μην αμελήσετε τίποτα και να είστε πολύ συντονισμένοι σε ό, τι κάνετε. Η ενασχόλησή σας με θέματα που πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα μάλλον θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα εφ όλης της ύλης. Είναι αναγκαίο να ενδιαφερθείτε απόλυτα για το δικό σας συμφέρον γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είσαστε πλέον πιο συνεπείς σε όλα αυτά που αφορούν στην προσωπική σας αξιοπιστία, αφού από αυτήν εξαρτώνται τα πάντα αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες που ίσως να μην αντιστοιχούν στην δική σας δικαιοδοσία αλλά σκέφτεστε ότι δεν θέλετε να έχετε φασαρίες και αντιπαλότητες. Το θέμα μιας υπόθεσης, που ετοιμάζεται να ανοίξει και το οποίο εσείς υποστηρίζετε, χρειάζεται να το μελετήσετε λίγο ακόμα γιατί ναι μεν έχετε την διάθεση να προσφέρετε αφιλοκερδώς αλλά ίσως να έχετε ουτοπικές βλέψεις ή να υπάρχει η διάθεση του Δον Κιχώτη μέσα σας. Αν είστε σίγουροι για την ετοιμότητά σας, τότε να προχωρήσετε γιατί θα βρείτε πόρτα ανοιχτή. Η σχέση με Παρθένο σας δημιουργεί ένταση αλλά εσείς επιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό μια νέα πραγματικότητα η οποία σας επαναφέρει στην τάξη. Αν θέλετε οπωσδήποτε να πετύχει αυτό που κάνετε, καλό είναι να συλλέξετε όσο μπορείτε περισσότερες πληροφορίες για να είστε σε όλα μέσα. Μια σχετική αισιοδοξία πάντως την έχετε και αυτό σας κρατάει πολύ χαλαρούς και αισιόδοξους. Η σχέση με μια φίλη ή φίλο Λιοντάρι μπορεί να σας βγάζει μερικές φορές έξω από τα ρούχα σας γιατί δεν σας δείχνει όλες του τις σκέψεις και τα συναισθήματα και μπροστά σας ο ρόλος του είναι μισός. Αν έχετε διάθεση κατανόησης ίσως να λύσετε τα θέματα σας πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμετωπίζετε την αλήθεια με συνέπεια. Η πολύ δουλειά σας κουράζει και σας δημιουργεί και ένα είδος εξάντλησης. Όσο μπορείτε να προσέχετε τον εαυτό σας αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να μην δώσετε και μεγάλη σημασία σε ένα μικρό κρύωμα ή στην κακή σωματική διάθεση. Μερικές φορές νιώθετε άτρωτοι και δυνατοί και δεν παρατηρείτε τις λεπτομέρειες που υπάρχουν γύρω σας αλλά εκεί είναι το ζουμί. Η επαφή με άτομα που σας στρεσάρουν γιατί σας λένε τα πράγματα από την δική τους την πλευρά καλό είναι να αποφεύγεται γιατί θα σας αλλάξει την διάθεση με τη μία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίζετε με πρακτικό πνεύμα κάποιες καταστάσεις οι οποίες υπάρχουν που σας ασκούν περισσότερο πίεση την οποία όμως κουμαντάρετε γιατί παρατηρείτε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Τουλάχιστον για σήμερα οι δύσκολες συνθήκες λες και με την μια εξαφανίστηκαν και άρχισαν να φαίνονται παραθυράκια και λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε, ιδιαίτερα με ένα θέμα νομικό ή σπουδών που μπορεί να μην αφορά εσάς άμεσα αλλά ίσως το παιδί σας ή τον σύντροφό σας. Χρήματα μπορεί να πάρετε με μεγαλύτερη ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε να λύσετε κάποιες τρέχουσες υποθέσεις τις οποίες όσο αρνείστε να δείτε ή να ακουμπήσετε τόσο θα επανέρχονται και θα σας πιέζουν. Το ότι έχετε μέσα σας μια μεγάλη πίεση να κόψετε κάποιες εξαρτήσεις πχ το τσιγάρο ή την κακή διατροφή σας δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη από ό, τι υπολογίζατε. Η επαφή με κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ίσως να σας δημιουργήσει μια αρνητική εικόνα και να θέλετε να ξεκόψετε μαζί τους άμεσα. Όμως καλό είναι να προσπαθήσετε να τα βρείτε μέσα από συμβιβαστικές λύσεις και κυρίως όσον αφορά σε χρέη ή εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΙΧΘYΕΣ
Προσπαθείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που ακόμα έχετε κατά κάποιο τρόπο ένα ροζ σύννεφο στα μάτια. Αν περιμένετε χρήματα ή διαφορετική συμπεριφορά από ένα πρόσωπο αυτό ίσως τελικά να μην γίνεται και τώρα να έχετε αρχίσει να υποψιάζεστε ότι πέφτει κοροϊδία ή σας έχουν ξεγελάσει. Για αυτό, αναζητείστε γρήγορα και άλλα στοιχεία με στόχο το ξεκαθάρισμα. Η επαφή με έναν Παρθένο σας ωθεί σε αυτό γιατί έχετε ανάγκη να παίζετε με καθαρά χαρτιά.
Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Tετάρτη 4/9! Reviewed by anna on 4.9.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.