Top Ad unit

Καταπολεμήστε την ακμή με φυσικές μεθόδους!

Δώστε τέλος στον εφιάλτη της ακμής και τα αντιαισθητικά σπυράκια ακολουθώντας επτά απλές συμβουλές!


- Καλό θα είναι να πλένετε το πρόσωπό σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας σαπούνι με ουδέτερο pH χωρίς άρωμα ή πολλά χημικά πρόσθετα.

- Προσπαθήστε να αγγίζετε όσο το δυνατόν λιγότερο το πρόσωπό σας και μόνο όταν τα χέρια σας είναι καθαρά.

- Βάλτε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, όπως φρέσκα φρούτα, δημητριακά ολικής άλεσης και λαχανικά. Έτσι, παρέχετε στο δέρμα σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, διατηρώντας το υγιές.

- Αποφεύγετε τα αλμυρά φαγητά.

- Χτυπήστε έναν κρόκο αυγού, απλώστε τον στο πρόσωπο με ένα βαμβάκι και αφήστε τον για 15 λεπτά. Εναλλακτικά, ανακατέψτε χυλό βρόμης και μέλι μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα. Οι ουσίες αυτές απορροφούν τη λιπαρότητα του δέρματος, ενώ το μέλι μαλακώνει το δέρμα.

- Κάντε καθαρισμό προσώπου με ατμό δύο φορές την εβδομάδα. Βράστε νερό, τοποθετήστε μία πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας και κρατήστε το πρόσωπό σας πάνω από την κατσαρόλα. Αφού τελειώσετε, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

- Παρασκευάστε ένα μείγμα από καλέντουλα και  εχινάκεια και πλένετε με αυτό το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα. Τα δύο αυτά φυτά έχουν στυπτική δράση και περιορίζουν τις φλεγμονές του δέρματος.
Πηγή: onmed.gr/
Καταπολεμήστε την ακμή με φυσικές μεθόδους! Reviewed by anna on 29.9.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.