Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20/8!

Σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου..


ΚΡΙΟΣ
Βγαίνετε από τα στεγανά που σας δημιουργούν δυσκολίες και στενάχωρα συναισθήματα. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως είναι πιο έντονες από άλλες φορές. Γενικά η απελευθέρωση, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, θα σας δώσει μια ξεχωριστή μέρα. Θα βιώσετε την αλήθεια του εαυτού σας και θα κάνετε κινήσεις πιο εύκολες και μέσα στην δουλειά σας και με τους φίλους σας. Είναι σημαντικό να έχετε την υποστήριξη της ομάδας, για αυτό όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βιώσετε κάτι πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα γιατί θα πρέπει για τις δυο επόμενες ημέρες να παλέψετε με τους δράκους του εαυτού σας. Η αιτία είναι ότι έχετε κάποιες σταθερές αξίες που δεν θέλετε με τίποτε να τις χάσετε, αλλά επειδή νιώθετε ότι χάνονται ή φορτώνεστε με ενοχές ή πιέζετε τις καταστάσεις να παραμείνουν όπως έχουν. Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο για όλους, γιατί με τον δικό σας τρόπο απαγορεύετε να έλθει το ρεύμα της αλλαγής στην υπόθεση που σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε καταφέρει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να λειτουργήσετε καλά με μια ομάδα, η οποία σας υποστηρίζει και μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τις δυνατές σας ιδέες. Οι συναντήσεις μ' ένα πρόσωπο, που είναι πολύ σημαντικό για σας και αφορούν μια συνεργασία, μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που περιμένατε. Κατά κάποιον τρόπο, σας γίνεται μια αποκάλυψη, ενώ από πλευράς εμπειρίας γνωρίζετε κι εσείς οι ίδιοι την αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για αυτό επιζητάτε την αναγνώριση μέσα από την δουλειά σας, είτε καλλιτεχνική, είτε δημιουργική, για να πάρετε φόρα και να προχωρήσετε στο παρακάτω. Πάντως, έχετε μέσα σας αποθέματα ενέργειας και, όσο την χρησιμοποιείτε για καλό σκοπό και όχι για να κυριαρχήσετε στους άλλους, τόσο αυτή θα μεγαλώνει και θα σας βοηθάει στο σκοπό σας. Το ότι θα πρέπει σήμερα να γίνετε μέλος μιας ομάδας ή να κινηθείτε σε επίπεδο φιλικό, ίσως σας δημιουργήσει ένα στρες ή έλλειψη εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ
Αντιστέκεστε στην γνώμη των άλλων, γιατί νομίζετε ότι χάνετε την ατομικότητά σας αν τελικά συμφωνήσετε με μια ομάδα ή με κάποιους φίλους. Είναι όμως, όπως θα διαπιστώσετε, ο πιο έξυπνος τρόπος για να επιβιώσετε στα δύσκολα και τις εντάσεις. Η σχέση με Υδροχόο μερικές φορές ξεφεύγει από τον έλεγχο και δημιουργούνται καυγάδες από το τίποτε. Το παρελθόν μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια και να κάνετε μεγάλη σκηνή για κάτι που έχει ήδη γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εντοπίζετε ότι τελικά έχετε το ανοικτό πνεύμα που μερικές φορές αρνείστε να παραδεχτείτε. Η φιλία με ένα πρόσωπο μέσα στον χώρο της δουλειά ή στην καθημερινότητά σας μπορεί να σας βάλει να ψαχτείτε σε κλάδους εναλλακτικών θεραπειών, ψυχολογίας και σε οτιδήποτε δεν εξηγείται απόλυτα με τη λογική σας. Ο Υδροχόος ίσως να είναι το κατάλληλο άτομο να σας μιλήσει για θεραπείες και για ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων που σας ζορίζουν και σας βάζουν να κάνετε συνέχεια σχολιασμό και κριτική.

ΖΥΓΟΣ
Είσαστε σε πολύ καλή διάθεση, αφού η Αφροδίτη πριμοδοτεί τις κινήσεις σας και εσείς έχετε πολύ καλές εμπνεύσεις. Σίγουρα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα περνάτε καλύτερα, αφού από εσάς έχει ξεκινήσει ή εύνοια. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος για τον εαυτό σας και μετά να το επιδιώξετε σαν να είναι αυτή η θεραπεία σας. Σίγουρα θα βρείτε άκρη, αν έχετε γνώμονα την εσωτερική σας αρμονία, την ισορροπία, την ομορφιά της ψυχής αλλά και της εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγωνιάτε για το αν θα έχετε την ίδια ανταπόκριση από κάποιους φίλους σας. Αυτό μερικές φορές όταν σας συμβαίνει σας δημιουργεί μια απόσταση από όλους και σας φαίνεται ότι κάτι έχετε κάνει λάθος. Μπορεί όμως να μην είναι ακριβώς έτσι και εσείς να παιδεύεστε χωρίς λόγο. Το σπίτι σας πάντως είναι ανοικτό σε παρέες και φίλους επιλεγμένους. Είναι πολύ σημαντικό για σας να έχετε άτομα που να εμπιστεύεστε και αυτό θα συμβεί αν εσείς αποβάλλετε κάποιες καχυποψίες που έχετε κατά καιρούς. Η επαφή με Λιοντάρι υπάρχει περίπτωση να σας ζορίζει γιατί δεν έχετε τους ίδιους στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε διάθεση να ταξιδέψετε και να ανοιχτείτε σε νέους φίλους και γνωριμίες. Η θετική σας αύρα έλκει άτομα γύρω σας, με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε νέες ιδέες και ενδιαφέροντα. Εσείς εκεί βρίσκετε την δύναμή σας· στο καινούργιο και σε οτιδήποτε είναι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο. Μια νέα ευκαιρία, επαγγελματική, σας περιτριγυρίζει από εκεί που πιστεύατε ότι δεν θα γίνει τίποτε. Αν κρατήσετε μέσα σας μια εικόνα θετική θα δείτε ότι θα σας καλέσουν και μάλιστα με καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε διάθεση να αγοράσετε μοντέρνες συσκευές ή να είστε ανοικτοί σε πρωτοποριακές μεθόδους οι οποίες μπορεί να σας φέρουν μια συνεργασία με ένα Λιοντάρι. Την εκκεντρικότητα, που μερικές φορές αλλάζει τον χαρακτήρα σας, δεν μπορείτε να την αποφύγετε γιατί μέσα από αυτήν πραγματοποιείτε τις μεγάλες σας αλλαγές. Όσοι κάνετε μια νέα αρχή διαλέγετε πιο δυναμικές συμπεριφορές για να φτάσετε στον στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε πολύ δυναμικοί αλλά και συγχρόνως πολύ ανοικτοί σε πολλές υποθέσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι έχετε μεγάλη εσωτερική εμπειρία, κυρίως με το θέμα των συνανθρώπων και της ομάδας. Επειδή μόνιμα αναζητάτε την βελτίωση της ζωής, κάνετε κινήσεις που εξελίσσουν εσάς αλλά και τους γύρω σας. Η σχέση με ένα Λιοντάρι είναι πολύ σημαντική για σας, αλλά μερικές φορές υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία. Μια καλή οικονομική πρόταση που ίσως δεχτείτε από έναν Ζυγό θα σας δώσει μια μελλοντική δουλειά, η οποία θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε αναλάβει μεγαλύτερες υποχρεώσεις από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι έχετε προσπαθήσει να γεμίσετε πολλά κενά από τον προηγούμενο καιρό. Το καλό είναι ότι τα καταφέρνετε, αφού είστε πλέον πολύ δυνατοί και άμεσα ενεργητικοί. Το μόνο που χρειάζεστε και σας δυσκολεύει είναι ότι θα πρέπει να κάνετε περισσότερες επαφές με πολλά πρόσωπα. Καθένας σάς λέει τη δική του γνώμη και θα πρέπει εσείς να καταλάβετε τι σας συμφέρει και τι όχι. Το πνεύμα συνεργασίας που θα χρειαστεί να έχετε με τους γύρω σας είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πρακτικές δυσκολίες.
Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20/8! Reviewed by anna on 19.8.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.