Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 4/4!


Τα Ζώδια Σήμερα 4 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Η υπομονή δεν συγκαταλέγεται στα χαρίσματά σου, ιδιαίτερα σήμερα, αγαπητέ Κριέ. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις νευρικός και να μην μπορείς να περιοριστείς στα συνηθισμένα σου όρια. Ο Άρης από το ζώδιό σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε διαφωνίες ή παρορμητικές αποφάσεις. Προσπάθησε να βρεις χρόνο, για να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά με τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, για όλα όσα σε απασχολούν. Μπορεί, αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, με την Σελήνη από τον Υδροχόο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και να επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, από άτομο που έπαιξε ρόλο στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα σχέδιά σου στον επαγγελματικό τομέα θα εξελιχθούν καλά, αρκεί να δείξεις θάρρος και να μη φοβηθείς να δουλέψεις σκληρά. Μην είσαι ανυπόμονος και αφιέρωσε χρόνο, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η λογική σου πρέπει να υπερτερεί του συναισθήματος, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη
Ταύρος
21/4-20/5

Είναι πολύ σημαντικό, φίλε Ταύρε, σήμερα να προσέχεις τα λόγια σου, που μπορεί να αναστατώσουν ή να προσβάλλουν τους άλλους. Επίσης, απόφυγε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Αυτή του είδους η συμπεριφορά μπορεί να βλάψει το κύρος και τις σχέσεις σου, με ανθρώπους που σου είναι χρήσιμοι. Φρόντισε να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου με όμορφες ασχολίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου, αγαπητέ Ταύρε, θα δεις ότι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου μπορούν να καλυφτούν και να νιώσετε το ίδιο ερωτευμένοι όπως παλιά. Λίγη προσπάθεια χρειάζεται και όρεξη. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός στα νέα πρόσωπα, που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις στη δουλειά σου, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, με τα οποία σε έχουν φέρει αντιμέτωπο συνεργάτες ή συνάδελφοι τις τελευταίες ημέρες. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει να αναβάλλεις να καλύψεις.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις παλιά σου σχέδια. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου αποδοτικά και να αυξήσεις την δημοτικότητά σου στις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις. Μπορείς επίσης να πετύχεις μια καλύτερη ισορροπία στα οικονομικά σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, θα περάσει σήμερα στιγμές κρίσης, που με καλή διάθεση και υποχωρητικότητα, μπορούν να ξεπεραστούν και να μην δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, πέρνα ένα όμορφο βράδυ με τον εαυτό σου και ασχολήσου με την ξεκούραση, αλλά και την εμφάνισή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της δουλειάς σου και να τελειώνεις με υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και αφορούν σε ζητήματα των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες ημέρες, αν μείνεις πιστός στις αγορές σου και δεν λοξοδρομήσεις.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα προσφέρεται για ψυχαγωγία και διασκέδαση, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να βρεις χρόνο να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου σημαντικά. Πολύ σύντομα, κάποιοι από τους ανθρώπους που θα συναντήσεις τώρα θα αποβούν ιδιαίτερα χρήσιμοι στην επαγγελματική σου εξέλιξη και γιατί όχι και στην αισθηματική.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, καλό θα είναι να μην κρατάς μυστικά από τον σύντροφό σου και να είσαι απόλυτα ειλικρινής και ανοιχτός στις συζητήσεις που θα κάνετε, γιατί εύκολα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προστριβές. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι δεν θα πρέπει να συνάψετε σχέσεις απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Το μυαλό σου σήμερα δουλεύει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, φίλε Καρκίνε, και αν αποφασίσεις να το αξιοποιήσεις αναλόγως, θα εντυπωσιάσεις με τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου. Οι αντιστάσεις των ανωτέρων σου σχετικά με μία αύξηση που διεκδικείς, φαίνεται πως πέφτουν και τελικά το εισόδημα σου θα αυξηθεί σημαντικά. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από την χαρά σου και υποπέσεις στα ίδια λάθη, που θα σε αφήσουν ξανά ταπί!!!


Λέων
23/7-23/8

Οι πλανήτες σήμερα είναι γενναιόδωροι μαζί σου, αγαπητέ Λέων, και ευνοϊκές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις και να εισηγηθείς ή προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στιγμές έντασης και πάθους φέρνει η ημέρα όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, γι’ αυτό φρόντισε να ετοιμαστείς για ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου. Καιρός είναι να έρθετε πιο κοντά… Οι ελεύθεροι του ζωδίου, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από μία μελαγχολική διάθεση που θα σας ρίξει ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, στη δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.
Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, και καλό θα ήταν να προτιμήσεις τον δρόμο της διαπραγμάτευσης και της διπλωματίας στις κοινωνικές σου επαφές, ώστε να μην έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που δεν θέλεις, αλλά και να πλησιάσεις την επιτυχία που ζητάς όσο πιο ανώδυνα και εύκολα γίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η τύχη σήμερα σου χαμογελάει στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι Παρθένος, και ένα σημαντικό σου όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί και να σε κάνει ευτυχισμένο. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σου το αποδεικνύει κάθε ώρα και στιγμή, γεγονός που σε ηρεμεί και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μπορείς να το κάνεις αρκεί να είσαι θετικός στα άτομα που γνωρίζεις και να θελήσεις να τα γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Παρά την ένταση που πιθανόν να υπάρξει σήμερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, φίλε Παρθένε, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου είναι σε καλό επίπεδο και τα οικονομικά σου δέχονται σημαντική εύνοια. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορούν να τακτοποιηθούν και να σε ξελαφρώσουν.

Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Πέμπτη είναι ιδιαίτερα φορτωμένη, αγαπητέ Ζυγέ, και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την ανάλογη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγη ώρα για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, να ξέρεις πως οι κοινωνικές επαφές σήμερα ευνοούνται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


Σκορπιός
23/10-22/11

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές, φίλε Σκορπιέ, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την Πέμπτη, αλλά το πλανητικό σκηνικό τις κάνει δυσδιάκριτες. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκονται λύσεις σε όσα προβληματίζουν εσένα και το ταίρι σου. Αν ακόμη παλεύεις με την μοναξιά σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά με αυτοπεποίθηση. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αυτήν την Πέμπτη είναι σε μια πολύ καλή πορεία, αγαπητέ Σκορπιέ, και η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά, αν κινηθείς με ρεαλισμό και λογική.

Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα είναι θετική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ανανεώνει ψυχολογικά. Μπορείς να εμπιστευτείς τα συναισθήματά σου και να είσαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα σε οδηγήσει καλύτερα από τη λογική σου. Γι’ αυτό μην διστάσεις να στείλεις τα σήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν πρόκειται για πρόσωπο από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Τοξότες, θα ζήσετε στιγμές απείρου κάλους, πάθους και ευτυχίας, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και να σας ξεμυαλίζει… Η μέρα είναι ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτόν που αγαπάτε και να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον, είτε διατηρείτε μόνιμο δεσμό είτε τώρα ξεκινάτε κάποιον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, υποθέσεις κρυμμένες στο συρτάρι του γραφείου σου βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και παίρνουν πνοή. Αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα και ίσως σου αποφέρει και κάποια έξτρα χρήματα, που θα σε ανανεώσουν και θα σε ηρεμήσουν από τα τόσα χρέη, που σε βαραίνουν το τελευταίο διάστημα.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Η μέρα χρειάζεται προσοχή, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να έχεις το νου σου για να μην εξαπατηθείς από μη ρεαλιστικά σχέδια και αντιλήψεις. Ακόμη κι αν νιώθεις απογοητευμένος από τις εξελίξεις, καλό θα είναι να μην προβείς σε αλλαγές, γιατί το μυαλό σου δεν είναι καθαρό και δεν θα πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις. Προσοχή επίσης και στον φιλικό σου τομέα, όπου δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, χρειάζονται σήμερα πολύ καλή σκέψη, πριν αποφασίσεις τον τρόπο που θα τα χειριστείς. Συζήτησε πρώτα με φιλικά σου άτομα, που ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου και ξεκαθάρισε τα πράγματα στο μυαλό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην πτοείσαι και άσε την ημέρα να περάσει παρέα με αυτούς που σε κάνουν και νιώθεις όμορφα. Η συντροφιά τους θα σε ξελαφρώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, προσοχή σήμερα στις εξαπατήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτό πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποιους από τους συναδέλφους σου, που σου παρουσιάζονται ως έμπιστοι, αλλά πίσω από την πλάτη σου σε διαβουλεύονται. Με πρόγραμμα και οργάνωση, μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις. Η εργατικότητα είναι αυτή που σήμερα θα σε ανταμείψει, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.


Υδροχόος
20/1-19/2

Οι περισσότεροι στόχοι σου τη σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολύ κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε την διαίσθησή σου για να δεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις και μην διστάσεις να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο αύριο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα στον σύντροφό σου, αν είσαι Υδροχόος, και βρες χρόνο να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί του και με τα προβλήματά του. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και οφείλεις να κάνεις πράγματα για να το επιτύχεις. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, ξεκολλήστε μια και καλή από το παρελθόν σας, βάλτε πλώρη και ανοίξτε πανιά για άλλους έρωτες, πιο ελπιδοφόρους. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας ευνοεί για να το πετύχετε!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Υδροχόε, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν. Καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς και ίσως να ακούσεις και την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και αισθάνεσαι καλύτερα.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να βασιστείς στην τύχη σου, που θα συμβάλλει ώστε να αποκτήσεις συμμάχους, που θα σου δώσουν γόητρο ή που θα σου επιτρέψουν να κάνεις ένα ποιοτικό άλμα, για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Μεγάλες θα είναι οι επιτυχίες σου που θα προέλθουν από κοινωνικές επαφές, καθώς η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η δυσαρέσκεια που έχεις για κάποιες συμπεριφορές του συντρόφου σου θα σε οδηγήσει σε αλλαγές και αποφάσεις, που μπορεί προσωρινά να σε δυσκολεύουν και να σε ξενίζουν, μελλοντικά όμως θα πάνε τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά και θα την ανανεώσουν. Μην διστάσεις να το κάνεις και αυτά που ζητάς θα γίνουν πραγματικότητα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μην φοβηθείς να αποδεχτείς την πρόσκληση για βραδινή έξοδο, ενός προσώπου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, η τύχη σήμερα σου χαμογελάει στα επαγγελματικά σου και ένα σχέδιό σου γίνεται πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σου χτυπούν την πόρτα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα να τις αρπάξεις, γιατί μην ξεχνάς πως τα πάντα είναι θέμα συγχρονισμού. Οικονομικά, θα καταφέρεις να ανακάμψεις.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 4/4! Reviewed by anna on 3.4.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.