Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 28/4!


Τα Ζώδια Σήμερα 28 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον Κρόνο. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα, φίλε Κριέ, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με τον σύντροφό σου. Καλό είναι να αφήσεις στην άκρη τις γνωστές σου γκρίνιες και συνήθειες και μην επιβαρύνεις επιπλέον το κλίμα μεταξύ σας. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, να θυμάσαι πως οι πλανήτες δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου είναι περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις για νέα σχέδια. Με την βοήθεια του Ερμή που παραμένει στο ζώδιό σου, θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία με τους συνεργάτες και τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά, αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ταύρος
21/4-20/5

Αυτήν τη Κυριακή φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο, αγαπητέ Ταύρε, και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και έξυπνες ιδέες, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στη δουλειά σου συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, ειδικότερα με θέματα νόμου.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την ημέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στην θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο με την γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορεί να δεχτείς προτάσεις, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θα ήθελες, για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.


Καρκίνος
22/6-22/7

Πληθώρα αλλαγών σε περιμένουν στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Το κακό με σένα είναι ότι αγχώνεσαι με θέματα, τα οποία δεν τα προγραμματίζεις εσύ, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους και εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος όμως και κυρίως, χωρίς αμφιβολία για το αύριο. Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή την απόμακρη συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να νιώσεις πιο ασφαλής και ικανοποιημένος στο πλευρό του. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί σήμερα σε περιμένουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με παλιούς έρωτες, που θα σε ανανεώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές.


Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή ημέρα απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα, φίλε Λέων. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της στους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσεις ένα νέο, ευχάριστο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς για κάποιες συνεργασίες, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Παρθένε. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι χωρίς ταίρι αυτή την περίοδο, η Σελήνη τον Τοξότη σου δίνει τις θετικές επιρροές της, για να σου συμβούν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά οργανώσου ανάλογα και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.


Ζυγός
23/9-22/10

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλα, η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η Σελήνη από τον Τοξότη και ο Ερμής από τον Κριό ευνοούν ιδιαίτερα την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του περάσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα, που έχουν παίξει καίριο ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.Σκορπιός
23/10-22/11

Μπορείς από σήμερα να κάνεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά απέναντι στα αρνητικά γεγονότα, που θα προκαλέσει η όψη του Ήλιου με τον Κρόνο από το ζώδιό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον συναισθηματισμό σου στον σύντροφο και την οικογένειά σου και θα περάσεις μία πολύ όμορφη και ήρεμη Κυριακή μαζί τους. Το ίδιο επιχειρήστε να κάνετε και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και σταματήστε να γκρινιάζετε για την μοναξιά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μην δίνεις άλλες αναβολές, φίλε Σκορπιέ, και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο, αλλά αν είσαι φειδωλός στις αγορές σου, έχεις την δυνατότητα να τα ισορροπήσεις.Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου, φίλε Τοξότη. Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι πλησιάζει η στιγμή που θα προκύψει η γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.Αιγόκερως
22/12-19/1

Οργάνωσε την μέρα σου με μεθοδικότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και έρχεσαι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, με ανανεωμένη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία ημέρα αγάπης ξημερώνει για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να την εκφράσεις έντονα στον σύντροφο και την οικογένειά σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα από ένα άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τώρα τελευταία και θα νιώσετε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που εσύ μόνο ξέρεις και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ήλιος από τον Ταύρο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, εύκολα θα παρασυρθείς σε έξοδα, που δεν θα μπορέσεις να καλύψεις.Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Μην εμπλακείς σε παρασκήνιο, γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να μπορέσεις να προσφέρεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία, φίλε Υδροχόε. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σου φτιάχνει τη διάθεση, καθώς είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούργια γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πρέπει να δρομολογήσεις άμεσα ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις κάποια χρέη, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Ιχθείς
20/2,20/3

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα μείνε μακριά τους αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να την περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να αναθερμάνεις τις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στην αισθηματική σου ζωή, η Σελήνη από τον Τοξότη σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος, φίλε Ιχθύ. Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην καταπιαστείς με όλα τα θέματα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 28/4! Reviewed by anna on 27.4.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.