Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 26/4!


Τα Ζώδια Σήμερα 26 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, είσαι αρκετά προβληματισμένος σήμερα για τον τρόπο που εξελίσσονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις σε ικανοποιούν και κάποιες όχι. Μην παρασυρθείς σε στενόχωρες σκέψεις και σε συμπεράσματα, που μπορεί να είναι και αβάσιμα. Κινήσου ψύχραιμα και κάνε λίγη υπομονή, για να δεις πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, δυστυχώς τα προβλήματα και η ανασφάλεια εισβάλλουν στη σχέση σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Σήμερα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ατμόσφαιρα, αν είσαι διατεθειμένος να χαλαρώσεις και να ανοιχτείς λίγο περισσότερο. Όσο για σένα που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, βγες να διασκεδάσεις και δες με πιο θετικό μάτι κάποιους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και σου δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Κριέ, τα επαγγελματικά σου, σου προκαλούν ανασφάλεια και αυτό είναι απόλυτα φυσικό, μέσα στο κλίμα που επικρατεί. Όμως, με λίγη υπομονή και καλά μελετημένες κινήσεις, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις και ίσως να σκεφτείς ορισμένες αλλαγές στο αντικείμενό σου, που θα σου λύσουν τα χέρια. Στα οικονομικά, θα πρέπει να περιορίσεις τη διάθεση σου για σπατάλες, ώστε να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.
Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος, που ξανακάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το μέλλον σου το γράφεις εσύ και κανένας άλλος!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι και την οικογένειά σου θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, να θυμάσαι ότι οι συνθήκες σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, για να μην κινδυνεύσεις να χάσεις τα κεκτημένα σου. Βέβαια, όλα είναι στο χέρι σου να τα διορθώσεις και να τους δώσεις την τροπή που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη ξεφύγει. Προσοχή πολύ λοιπόν στις αγορές, που θα σε πάνε πίσω.Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ό,τι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, εξαρτώνται από τη δική σου καλή διάθεση. Είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με το παρελθόν και να δεις με αισιοδοξία το μέλλον, πλάι στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς, για να μην δημιουργήσουν εντάσεις. Πρόσεξε τις κινήσεις, αλλά και τα λόγια σου. Η οικονομική σου κατάσταση σε πιέζει, αλλά με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις τουλάχιστον να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις.
Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως να προκαλέσει αρκετούς εκνευρισμούς και καταστάσεις, που θα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, λόγω της Σελήνης στον Σκορπιό και της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί με τον Ουρανό. Ηρέμησε και δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι τόσο άσχημες όσο νομίζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου, για να νιώσεις καλύτερα. Με καλή και αισιόδοξη διάθεση, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά περισσότερα από αυτά που αποσκοπείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις μαζί τον σύντροφό σου μπροστά, απαλλαγμένοι από φαντάσματα του παρελθόντος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να ξέρετε πως οι συγκυρίες είναι πολύ θετικές για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Καρκίνε, η δουλειά σου φέρνει προτάσεις και συνεργασίες που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα και κινήσου με προσοχή. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Δεν είναι ώρα για άσκοπες αγορές.
Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέων, σου φέρνει αρκετή ένταση και άγχος, για καταστάσεις που καθυστερούν ή δεν βρίσκουν τις λύσεις που επιθυμείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα και κυρίως, μην ξεσπάς σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τη σχέση σου και αρκεί να φροντίσεις σήμερα να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου κάποιο άτομο, που θα σου ταιριάζει πραγματικά. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δεν σου κάνουν και το γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλύτερα, φίλε Λέων, και θα δεις ότι ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σε αφορούν, τώρα ξεπερνιούνται και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει.
Παρθένος
24/8-22/9

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Παρθένε, σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λυθούν παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου μπορούν να λυθούν, αρκεί να δείξεις καλή διάθεση και κατανόηση. Πάντως, η σημερινή μέρα με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Ταύρο, σε ευνοεί σε κάθε ερωτική κίνηση ή φλερτ, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να αποφύγεις τα ξεκινήματα νέων συνεργασιών και γενικά τις οποιεσδήποτε αλλαγές, αν δεν ξεμπερδέψεις πρώτα με εκκρεμείς υποθέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται οπωσδήποτε καλός προγραμματισμός για να μην βρεθείς με χρέη που δεν μπορείς να καλύψεις.
Ζυγός
23/9-22/10

Η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Ζυγέ, και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα, καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και άρα σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει, νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις, χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, φίλε Ζυγέ. Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται, χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες. Εσύ που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει είναι πάρα πολλές αυτό το βράδυ, με την Σελήνη να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από το ζώδιο του Σκορπιού. Εκμεταλλεύσου τες!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου είναι ήρεμα και μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις αλλαγές. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αποφάσεις που έχουν ρίσκο και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.
Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς φέρνει εκνευρισμό και πείσμα απέναντι σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Ειδικά τα οικογενειακά θέματα θέλουν λεπτούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα, για να βρεις μια άκρη και να μην οδηγήσεις τους δικούς σου ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε σήμερα να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Οι αδέσμευτοι, μάλλον πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σας ζωή, για να μπορέσετε να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, η μέρα είναι καλή και φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις, που μέσα στην ευρύτερη κακή κατάσταση φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας. Κάνε τις καλύτερες επιλογές, μετά από ώριμη και σοβαρή σκέψη. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θα καταφέρεις σύντομα να βρεις κάποιες λύσεις, που θα σε ανακουφίσουν.
Τοξότης
23/11-21/12

Είναι αρκετά τα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Τοξότη, και είναι φυσικό αφού οι κοινωνικές συνθήκες είναι εξαιρετικά αρνητικές και σε επηρεάζουν. Σήμερα, ωστόσο, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις κάποιες λύσεις, που βασίζονται στην εξυπνάδα και τις δυνατότητές σου. Αξιοποίησε την κοινωνικότητά σου και κάνε τις κατάλληλες επαφές, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η μέρα είναι καλή για τη σχέση σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα με τον σύντροφο και την οικογένεια σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, η γοητεία σου σήμερα θα φέρει φλερτ και ίσως και μια γνωριμία, που αξίζει τον κόπο. Μην την απορρίψεις χωρίς σημαντικό λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, καλό είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, φίλε Τοξότη, και να αποφύγεις κάθε απόφαση που μπορεί να επηρεαστεί από την ένταση που έχεις. Η οικονομική ανασφάλεια σου δημιουργεί αρνητική διάθεση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και έτσι να ανακαλύψεις κάποιες λύσεις.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν και η δυναμική σου διάθεση είναι στα ύψη της αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Αιγόκερε, δεν θα μπορέσεις να κάνεις όσα σκέφτεσαι, πολύ απλά γιατί δεν σου φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου, γιατί ήδη ο οργανισμός σου είναι λίγο πριν την κατάρρευση. Το σημερινό βράδυ άδραξε την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορούν να πάνε καλύτερα αν δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου προς τον άνθρωπό σου και είσαι κοντά του όταν σε χρειάζεται. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με φίλους που σε κάνουν να περνάς καλά. Το απαιτεί η ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου προκαλούν άγχος και ένταση και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα, είναι να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σε μπερδεύουν και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσπάθεια για να ισορροπήσουν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.
Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σου δημιουργεί τη διάθεση να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να κόψεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που σε βλάπτουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε πράγματα που δεν σε γεμίζουν. Συγκεντρώσου και οργάνωσε τις σκέψεις σου, για να πας παρακάτω τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, δεν είναι και στην καλύτερη τους μέρα. Η απαισιοδοξία που σου δημιουργεί η ευρύτερη κοινωνική κατάσταση μεταφέρεται μέσα στη σχέση σου και προκαλεί πρόβλημα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην ξεσπάς άδικα στον σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, κινήσου στους κατάλληλους κύκλους και θα δεις ότι μια ενδιαφέρουσα γνωριμία δεν θα αργήσει να εμφανιστεί στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα διαμορφώνονται θετικά και ακολουθεί μια περίοδος, με πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο, όσο κι αν σου φαίνεται ριψοκίνδυνο! Όσο για τα οικονομικά σου, με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να βάλεις σε μια ισορροπία τα έξοδα και έσοδά σουΙχθείς
20/2,20/3

Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί σήμερα μαζί σου, αγαπητέ Ιχθύ, και σε βοηθούν να βάλεις σε μια τάξη όσα σε απασχολούν. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ό,τι κάνεις πάντως θα βρεις την συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας αλλά και ερωτισμού στη σχέση σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Ιχθύ, και θα δεις να ολοκληρώνονται κάποια σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Μην παρεκκλίνεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για σπατάλες. Πάντως, αν υπάρχουν νομικές υποθέσεις, σήμερα μπορείς να τις λύσεις.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 26/4! Reviewed by anna on 25.4.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.