Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 21/4!


Τα Ζώδια Σήμερα 21 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας, αγαπητέ Κριέ, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα χαλαρό κυριακάτικο βράδυ, παρέα με τον σύντροφό σου και αγαπημένους σου φίλους. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά, βγες έξω να διασκεδάσεις με τους κολλητούς σου και μην κάθεσαι σπίτι, κλαίγοντας την μοίρα σου!!! Ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι φαντάζεσαι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Κάποιες απρόσμενες προτάσεις που θα σου γίνουν στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, δεν θα σου αφήσουν το περιθώριο καθυστερήσεων και υπεκφυγών. Συζήτησε με άτομα που εμπιστεύεσαι και ακολούθησε την συμβουλή τους, που πράγματι είναι αντικειμενική και ωφέλιμη.
Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος την ενεργητικότητα που θα σε διακρίνει. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος ώστε να περάσεις καλά, παρέα με τον άνθρωπο σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης. Κι αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, μην διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση που θα σου κάνει ένας πολύ στενός σου φίλος, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου περνάς ένα μεταβατικό στάδιο, αγαπητέ Ταύρε, γι’ αυτό είναι φρόνιμο από την μεριά σου να αποφύγεις τις σοβαρές αποφάσεις, που θα αφορούν στο μέλλον σου. Οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδα σου με κάποιες νέες αρμοδιότητες, που θα σου ανατεθούν.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Αυτή η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς, αγαπητέ Δίδυμε. Η συνεχής επαφή και συζήτηση, μπορεί να βελτιώσει κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με την βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, αλλά και ο ερωτισμός σου, φίλε Δίδυμε, θα κάνουν τον σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά και συναισθηματικά, και μην διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ, με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έννοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ήρεμοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου κάποια αναπάντεχα και ιδιαίτερα εκνευριστικά γεγονότα είναι στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας. Διατήρησε με κάθε τρόπο την ψυχραιμία σου και χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο, για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεχτικούς χειρισμούς
Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες απαραίτητες, σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, θα έχουν σήμερα τον πρωτεύοντα ρόλο στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, και θα σε παρασύρουν σε ειδυλλιακές στιγμές με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνετε εσείς, για να βρείτε το άλλο σας μισό. Κινηθείτε δυναμικότερα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, οι επαγγελματικές σου σχέσεις χρειάζονται ειλικρίνεια για να διατηρηθούν σε καλά επίπεδα. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις από την δική τους πλευρά και μην τους μπερδεύεις συνέχεια, με τις κυκλοθυμικές σου διαθέσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά-σιγά να ισορροπούν, από την μετρημένη και εγκρατή σου συμπεριφορά.Λέων
23/7-23/8

Στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Λέων, υπάρχει ασάφεια και εκφοβισμός από ανωτέρους και κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι όμως τίποτα και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, υπάρχει και υποστήριξη που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Λέων, και εσύ νοιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι πολύ καλό με τον σύντροφό σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο ταίρι, να θυμάσαι πως η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο από τον φιλικό σου Κριό αυξάνει τον ερωτισμό σου, οπότε να περιμένεις θετικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, σήμερα προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός στις κουβέντες που θα κάνεις με τους συναδέλφους σου. Πρόσεξε να μην αποκαλύψεις τα σχέδια και τις ιδέες σου σε κανέναν, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τις εκμεταλλευτούν. Απόφυγε επίσης να μπεις στον πειρασμό να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις να καλύψεις.
Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα απαιτεί πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αγαπητέ Παρθένε, αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στα αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου και μην βάζεις το μυαλό σου σε διαδικασίες να σκέφτεται καταστάσεις, που έχουν γίνει στη σχέση σου και έχουν ξεπεραστεί. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να περιμένεις μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, η οποία θα σε κάνεις να πετάξεις στον έβδομο ουρανό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Το άγχος που έχεις για τα επαγγελματικά σου είναι αδικαιολόγητα μεγάλο, φίλε Παρθένε. Συνειδητοποίησέ το και μην το αφήνεις να σε παρασύρει σε υπερβολές και ακρότητες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, γι’ αυτό φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.
Ζυγός
23/9-22/10

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, αγαπητέ Ζυγέ, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν αισθάνεσαι ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν χτίζεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο την συμπεριφορά σας, γιατί με αυτήν την απόμακρη στάση που έχετε υιοθετήσει, δεν επιτρέπετε σε κανένα να σας πλησιάσει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δημιουργικότητά σου σήμερα θα σε βγάλει αρκετές φορές ασπροπρόσωπο. Σκέψου καλά πριν βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά. Έχεις και εσύ την δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.
Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και χρησιμοποίησέ την, ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Μη βιαστείς σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην ερωτική σου σχέση, αν είσαι Σκορπιός, ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα, που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να ξυπνά τις αισθήσεις σας. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές στην δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.
Τοξότης
23/11-21/12

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και το πάθος σου σήμερα θα παρασύρουν και το ταίρι σου σε… ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν τη διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνος σου, φίλε Τοξότη, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, η αυτοπεποίθησή σου σήμερα χτυπάει κόκκινο! Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις, που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρησε μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου αποφέρουν πολύ καλά έσοδα.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, φίλε Αιγόκερε, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου, που σε ξέρουν καλά και μπορούν να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Και πού ξέρεις…;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, το οργανωτικό σου πνεύμα και η μεθοδικότητά σου, θα σου χρησιμεύσουν ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Οι κουβέντες που θα κάνεις σήμερα με τους συνεργάτες σου, μπορεί να δώσουν λύσεις ή άλλες εναλλακτικές σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, αγαπητέ Υδροχόε, και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σας, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Όσο για σένα που πορεύεσαι μόνος σου, μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ, ίσα-ίσα για να ικανοποιήσεις πρόσκαιρα το συναισθηματικό σου κενό. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις και να χειριστείς με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτή σου την ανάγκη. Άλλωστε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ιδιαίτερα καλές είναι οι ευκαιρίες, που θα σου φέρει σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, φίλε Υδροχόε. Εκμεταλλεύσου τες και μην αρχίσεις να σκέφτεσαι τα υπέρ και τα κατά, γιατί θα φύγουν από τα χέρια σου εν ριπή οφθαλμού. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν και νιώθεις ικανοποιημένος.
Ιχθείς
20/2,20/3

Έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν, αγαπητέ Ιχθύ, που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που είχες βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τον κάνεις πολύ χαρούμενο. Κι αν ακόμη δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, δώσε προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα της ζωή σου, καθώς με τη βοήθεια που σου στέλνει η Σελήνη από την Παρθένο, έχεις πολλές πιθανότητες να τον βελτιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν με τους συνεργάτες σου δεν σε συμφέρουν καθόλου. Λόγω ισχυρογνωμοσύνης και υπερβολικού ζήλου, μπορεί να ψυχρανθείς με άτομα που πραγματικά μπορούν και θέλουν να προωθήσουν τα σχέδια σου, γι’ αυτό πρόσεχε τι λες και τι κάνεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις άσκοπα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 21/4! Reviewed by anna on 20.4.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.