Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 19/4!


Τα Ζώδια Σήμερα 19 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Κάποια γεγονότα που θα φέρει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, θα σε κάνουν να νοιώσεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος. Αυτές οι καταστάσεις όμως δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί θα έχουν θετική κατάληξη για σένα. Από την άλλη, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη ορισμένες καταστάσεις που ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Όσο για σένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, τα πράγματα πάνε καλύτερα, μιας και ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και εσύ έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς περισσότερο. Συνέχισε έτσι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να νοιώθεις ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Σταμάτα να κάνεις τα ίδια λάθη και να παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες, γιατί πάντα έχεις το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα και μένεις άφραγκος!


Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα μπεις σε διαδικασίες να αξιολογήσεις τα άτομα που κινούνται στο περιβάλλον σου και τι σου προσφέρουν. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω, γιατί στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να χαλαρώνεις, όταν χρειάζεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις, που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου, φίλε Ταύρε. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και άφησε το παρελθόν στη θέση του. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αυτή η Παρασκευή, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Ταύρος. Συνέχισε να κινείσαι στους ρυθμούς που σου έχουν φέρει καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις χωρίς να το θέλεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξεστρατίζεις. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα γραφειοκρατικά ζητήματα ή θέματα νόμου.Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, το ένστικτό σου σήμερα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν και έχει να κάνει με τα επιτεύγματά σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου αυτήν την Παρασκευή, φίλε Δίδυμε, και να αποφορτιστείς από τις έννοιες και τα προβλήματα που έχεις. Καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν και να φροντίσεις να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις πως ορισμένα απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.Καρκίνος
22/6-22/7

Η Σελήνη σήμερα από τον Λέοντα, ενδέχεται να σου προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό, αγαπητέ Καρκίνε. Μην δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου, κάνοντας μαζί του πιο δημιουργικά πράγματα από τα συνηθισμένα. Εσύ που δεν έχεις σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, τώρα που η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί στο μέγιστο βαθμό. Μην περιμένεις άλλο!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, φίλε Καρκίνε. Σε απασχολεί το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Κάνε υπομονή, συνέχισε με τους ρυθμούς που δουλεύεις και τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που υπάρχουν, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη, θα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Λέων, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, γιατί ταυτόχρονα γίνονται μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα. Άφησε τις καταστάσεις να εξελιχθούν από μόνες τους, γιατί η ένταση που θα νοιώθεις σήμερα μπορεί να προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, φίλε Λέων, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στη δουλειά σου μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα βρεις τρόπους να τα προωθήσεις. Μην αφήνεις να σε κυριεύει ο εγωισμός σου και δέξου την βοήθεια των συναδέλφων σου, γιατί θα είναι πολύτιμη. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.Παρθένος
24/8-22/9

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Παρθένε, για να βελτιώσεις ορισμένες καταστάσεις, που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς, σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Μην ανησυχείς χωρίς λόγο, ακολούθησε το ένστικτο σου, που σίγουρα δεν θα σε διαψεύσει. Επίσης, μπορείς να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η θέση της Σελήνης στον Λέοντα να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, φίλε Παρθένε. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.Ζυγός
23/9-22/10
Φίλε Ζυγέ, σήμερα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές καθώς και κάποια μορφής ανακατάταξη στην προσωπική σου ζωή, η οποία όμως θα σε επηρεάσει θετικά. Υπάρχει πιθανότητα για αλλαγές στη ζωή σου, ύστερα από μία δοκιμασία που θα περάσεις, αλλά οι εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, και προσπάθησε να βρεις τρόπους να περάσεις αυτήν την Παρασκευή όσο πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά μπορείς. Αν παραμένεις αδέσμευτος, ακόμα κι αν σήμερα το πλανητικό σκηνικό σου φέρνει στασιμότητα, εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες να βρεις το κατάλληλο ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.Σκορπιός
23/10-22/11

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που συνεχώς παρουσιάζονται. Αυτή η Παρασκευή όμως είναι μία πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν και να πλησιάσεις κάποιους ανθρώπους, που μπορούν να σε συμβουλέψουν εποικοδομητικά. Μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δείξε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση από άτομο που έχετε γνωρίσει τελευταία και σας έχει γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Σκορπιέ. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ορισμένα θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά φρόντισε να έχεις λογικές απαιτήσεις.Τοξότης
23/11-21/12

Η Σελήνη σήμερα από τον Λέοντα, αγαπητέ Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, και να κατηγορηθείς άδικα για αδιαφορία, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις τους λόγους της συμπεριφοράς σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, συνέχισε έτσι και είναι βέβαιο ότι η καρδούλα σου πολύ γρήγορα θα χτυπήσει στους ρυθμούς του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, καλό θα είναι να προσέχεις σε συνεργασίες που θα προκύψουν στη δουλειά σου, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα μπορέσεις να τα καλύψεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα, φίλε Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται ζητήματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορεί, αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, οι προτάσεις που θα δεχτείς, αν είσαι Αιγόκερως, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Μάλλον ήρθε ο καιρός για να κάνεις κάτι πιο δραστικό.Υδροχόος
20/1-19/2

Την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου απέναντι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να συζητήσεις μαζί του όλα τα παράπονά σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, αυτήν την Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, φίλε Υδροχόε. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις. Να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου, αν προσπαθήσεις να είσαι και εσύ με την σειρά σου εγκρατής.Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις, ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει. Μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων, που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ο σύντροφός σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια θέματα που αντιμετωπίζει, αλλά δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα και δείξε του έμπρακτα ότι είσαι δίπλα του, για να τον βοηθήσεις με κάθε τρόπο. Εσύ που προσπαθείς ακόμη να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η βελτιωμένη επικοινωνία που έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει και την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, απόφυγε στη δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλό θα είναι να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 19/4! Reviewed by anna on 18.4.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.