Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 30/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 30 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, φίλε Κριέ, με την συμπεριφορά σου ενδέχεται να κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, γιατί όλοι δεν έχουν την ίδια υπομονή με εσένα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ να μην υποπέσεις σε σφάλματα, που δεν μπορείς να διορθώσεις. Φρόντισε να έχεις υπομονή με τους συνεργάτες σου και απομάκρυνε από κοντά σου τα άτομα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι μόνιμο στη ζωή σου, μπορείς να περάσεις το βράδυ σου φλερτάροντας και διασκεδάζοντας με την παρέα σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μείνε μακριά από καινούργια ξεκινήματα και σταθεροποίησε αυτά που ήδη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.
Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου γίνονται αιτία να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα επικίνδυνα και να χαλάσουν σχέσεις, που συνήθως είναι αρμονικές. Ξεκαθάρισε σήμερα και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις μέσα σου και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη σε σχέση με αυτά που θέλεις να καταφέρεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Ταύρε. Μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων, να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές, σχετικές με την κοινωνική σου καταξίωση. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι περισσότερο μαχητικός, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και να νοιώσεις απογοήτευση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση, φίλε Δίδυμε, και είναι καλή ευκαιρία να εξωτερικευτείς στον άνθρωπό σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με περισσότερη σύνεση και προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεσαι.

Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα, που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που έχεις βάλει. Ωστόσο, φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Προσπάθησε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για τον σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του για όλα όσα σας χωρίζουν και σας κάνουν να διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ σου, συναντώντας δικούς σου ανθρώπους και διασκεδάζοντας. Άλλωστε, ό,τι είναι να έρθει θε να ‘ρθει, αλλιώς… ας προσπεράσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα προσπαθήσεις να λύσεις με αποτελεσματικότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα όμως, θα νοιώθεις αρκετό εκνευρισμό, για υποθέσεις που παραμένουν σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να αποφύγεις κάποιες συζητήσεις, που θα σας στεναχωρήσουν και τους δυο. Και αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, να θυμάσαι πως απόψε θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν αλλά σε προβληματίζουν ακόμη. Στα οικονομικά, μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο.
Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, μην αναλώνεσαι σήμερα με άσχετους ανθρώπους και φρόντισε να ανταποκριθείς άμεσα στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Δώσε προσοχή στις σχέσεις σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματά σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου. Στην καριέρα σου, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπο σου για την συμπεριφορά του, φίλε Παρθένε, και καλό θα ήταν να μην δώσεις άλλες αναβολές, αφού σήμερα το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές μην το βάζεις κάτω. Άδραξε την ημέρα, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Ζυγός
23/9-22/10

Ένα δυνατό αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει σήμερα με ανασφάλειες, φίλε Ζυγέ, και θα προσπαθήσεις να δεις από που προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και κάθε τι που ακούς και θα προσπαθείς να αντιληφθείς τι βρίσκεται πίσω από λέξεις. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος θα γίνει και ενοχλητικό για τους άλλους. Χαλάρωσε λίγο! Το πιθανότερο είναι πως αυτά που φτάνουν στα αυτιά σου, δεν κρύβουν τίποτα “ύποπτο”!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα υπάρξει στασιμότητα στη σχέση σου, αλλά αν θέλεις, μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, ενδέχεται σήμερα να δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα εξακολουθούν να είναι πολλά.

Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μετρίασε το άγχος σου, φροντίζοντας τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε καταστάσεις που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα δεχτείς προτάσεις, οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό που θα πρέπει να εξετάσεις είναι κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί ο Άρης από τον Κριό σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία, που θα μπορείς να κατακτήσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Σκορπιέ, θα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ζήλεια, από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

Τοξότης
23/11-21/12

Πριν αποφασίσεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να προσέξεις πολύ τα επόμενά σου βήματα. Ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, λόγω κάποιων αιφνίδιων υποχρεώσεων που θα σου παρουσιαστούν και έτσι δε θα μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Στα επαγγελματικά, η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά πράγματα. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά θα σε προβληματίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, φρόντισε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας, ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προσπάθησε να μην ενδίδεις αμέσως και χωρίς να έχεις εξετάσει πρώτα τις προκλήσεις τυχάρπαστων ανθρώπων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά σήμερα, φίλε Τοξότη. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Μάλιστα, θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στο δεσμό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αρκεί βέβαια να ελέγξεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν αλλάξεις συμπεριφορά και νοοτροπία και γίνεις λίγο πιο ανοιχτός απέναντι στους νέους ανθρώπους, που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις νέες συμφωνίες.

Υδροχόος
20/1-19/2

Θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις αυτό το Σάββατο, φίλε Υδροχόε, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, αγαπητέ Υδροχόε, για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν στη σχέση σου και τα πράγματα θα πάνε όπως τα υπολογίζεις. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και άνοιξε τα φτερά σου σε νέους κύκλους γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια θέματα που καθυστερούν σε εκνευρίζουν αρκετά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πολύ γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό,τι περνούσε από το χέρι σου, το έχεις ήδη κάνει. Για να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και, με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο, να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αφιερώσου λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις, έξω από τη σχέση σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι πως η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, μέσα από το στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προσπάθησε να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 30/3! Reviewed by anna on 29.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.