Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 28/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 28 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Ημέρα με πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Έχεις συσσωρευμένες αρκετές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς με σωστές κινήσεις και τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης, να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε, φίλε Κριέ. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι το σημαντικότερο είναι να γίνεις πιο θετικός και πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να βάλεις καλό πρόγραμμα και προπάντων να μην εκνευριστείς με κάποια λόγια που θα ακούσεις από ορισμένους συναδέλφους σου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο καθένας προσπαθεί να συντηρήσει και να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί. Κάνε το ίδιο και εσύ!!! Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες.
Ταύρος
21/4-20/5

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την Πέμπτη, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ ανεβασμένη, φίλε Ταύρε, και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, ίσως απόψε προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολύ... αισθησιακές συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Επίσης, απόφυγε τις οικονομικές συζητήσεις, γιατί θα έχεις προβλήματα και θα προκαλέσεις και την αντίδραση των συναδέλφων σου, αν υποψιαστούν ότι διεκδικείς κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα, για να κλείσεις κάποιες συμφωνίες και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Βάλε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένες, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις την δυνατότητα να ρίξεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο, για να ανανεώσεις τη σχέση σου όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και μην περιμένεις τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα. Κάνε κάτι να τον συναντήσεις πρώτος εσύ!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει, θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και οι ιδέες σου, αν εκφραστούν με σωστό τρόπο, μπορούν να κερδίσουν την εύνοια, τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Καρκίνος
22/6-22/7

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Καρκίνε, με τις πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η Σελήνη από το Ζυγό, θα σου χαρίσει την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές συζητήσεις, που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, τα πράγματα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι λίγο αμήχανο τη σημερινή ημέρα, λόγω κάποιων αλλαγών που θα επιβάλλουν οι ανώτεροί σας. Φρόντισε να αποφύγεις τα καινούργια σχέδια, γιατί θα υπάρχει στασιμότητα και κάποιες αναποδιές, που πρόκειται να σου βάλουν ανταγωνιστές σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.

Λέων
23/7-23/8

Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Λέων, σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και προσπάθησε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα υπάρξουν κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου για θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα, γιατί πραγματικά δεν θα σας βγάλει πουθενά. Όσο για εσένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα αυτό το διάστημα, γιατί με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, έχεις πολλές πιθανότητες να το συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις, φίλε Λέων. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Καλή θα είναι επίσης η ημέρα για να θέσεις επί τάπητος γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε έχουν να κάνει να νιώσεις άβολα, πάντα βέβαια σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος
24/8-22/9

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, αγαπητέ Παρθένε, αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, φίλε Παρθένε, να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Όσο για σένα που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει αλλεπάλληλα το ερωτικό του ενδιαφέρον, και δώσε του μία ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ζυγός
23/9-22/10

Αυτήν την Πέμπτη, φίλε Ζυγέ, μη δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι ενισχυμένη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθηση και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν στη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί και μην δίνεις περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται σε ορισμένες συμπεριφορές. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει στο παρελθόν, θα ομορφύνει το βράδυ σου και θα αλλάξει την οπτική σου σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μην έχεις ανασφάλειες για τη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην δίνεις λαβές για σχόλια, που θα σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κερδίσεις αυτά που αξίζεις, αρκεί να κινηθείς λίγο διπλωματικά και να “στολίσεις” τις ιδέες σου, κάνοντάς τες να δείχνουν ελκυστικές και συμφέρουσες στους ανωτέρους σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.
Σκορπιός
23/10-22/11

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω, αγαπητέ Σκορπιέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα και δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις. Γι αυτό λοιπόν, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα και άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αφήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, φίλε Σκορπιέ, να επηρεάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου! Απόφυγε να δείξεις στο σύντροφό σου την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις, από άλλα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό το βράδυ θα έχεις την δυνατότητα να βρεις στήριγμα στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, θα δεχτείς προτάσεις στον χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα και για την πορεία σου. Μπορεί να φαίνονται άκρως δελεαστικές, αλλά πίσω από την ωραία βιτρίνα τους, να κρύβονται παγίδες που ούτε καν είχες φανταστεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να έχουν κάποια ισορροπία και αυτός είναι ένας τομέας που θα σε καθησυχάσει σήμερα αρκετά.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα, αγαπητέ Τοξότη. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον, και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιηθούν ευκολότερα τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η συμπεριφορά που θα έχει απόψε ο σύντροφός σου, φίλε Τοξότη, θα σου φανεί περίεργη και θα σε ανησυχήσει. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, χωρίς να πνίγεσαι στον λαβύρινθο των υποψιών σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μην παρατάτε τις προσπάθειες για να γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Το φως στο τούνελ της αισθηματικής σας ζωής, δεν θα αργήσει να φανεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Το ότι δεν έχετε τις ίδιες απόψεις, δεν πρέπει να σε κάνει να βγαίνεις εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς ωστόσο να κάνεις οικονομικές συζητήσεις ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, ώστε να βάλεις μία σειρά στα χρέη σου.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος, ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Ορισμένα θέματα θα μπουν σε προγραμματισμό, με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για φλερτ, που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητά σου. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, φίλε Αιγόκερε, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Αν αυτό τον καιρό ψάχνεις το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να το βρεις. Κάποιος, κάπου εκεί έξω, περιμένει να τον συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, κάνε σήμερα συζητήσεις που ανέβαλες καιρό τώρα με τους συνεργάτες σου, γιατί θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και η συμφωνία απόψεων που θα έχετε, θα σας κάνει όλους να αισθανθείτε καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό, πρόσκαιρα τουλάχιστον, θα σε ικανοποιήσει.

Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου. Τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στον σύντροφό σου, να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί μόνο έτσι θα σε κατανοήσει και θα σε βοηθήσει. Με μισόλογα, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Όσο για σένα που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Έτσι, θα γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σε γοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, στη δουλειά σου μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις θέση και να αφήσεις πρώτα τους τόνους να καταλαγιάσουν, ώστε να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε να μην κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν.
Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα τα προβλήματα σου θα περιοριστούν κατά πολύ, φίλε Ιχθύ, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια θέματα του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο διαφαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο, που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις τίποτα, πριν εξετάσεις προσεκτικά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, και θα υποστείς γκρίνιες και παράπονα από την μεριά του συντρόφου σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο, ενισχύει τόσο τη γοητεία σου, που κανείς δεν θα μπορεί να μείνει αδιάφορος στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της εργασίας σου, γιατί θα γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην σε πιάσει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 28/3! Reviewed by anna on 27.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.