Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 25/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 25 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Βλέπεις τη ζωή με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι, αγαπητέ Κριέ. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η θετική όψη του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια και θα μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή, φίλε Κριέ, και βλέπεις πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πρέπει και εσύ να τον αναζητήσεις στα κατάλληλα μέρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις.

Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Φρόντισε μόνο η αισιοδοξία σου να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, μπορείς να καθίσεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ταύρε, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε από κοινού με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν είσαι ακόμη μόνος σου, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί τόσο πολύ την επικοινωνία σου, που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια βάλεις στόχο να κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Ταύρος, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αγαπητέ Δίδυμε, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που ήθελες και θα ανανεωθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να εξετάσεις πρώτα με προσοχή αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Κάποια απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
22/6-22/7

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, άλλαξε τη διατροφή σου και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και οι ευχάριστες εξελίξεις, που θα σου χαρίσει η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα, αντίθετα εκμεταλλεύσου το βράδυ σου, για να συναντήσεις ένα παλιό σου αίσθημα και ποτέ δεν ξέρεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, φίλε Καρκίνε. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις για νέα πράγματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα και μετά να προσανατολιστείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Στα οικονομικά σου, η ημέρα είναι καλή για να διεκδικήσεις κάποια αύξηση μισθού ή για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά να είσαι σε εγρήγορση, γιατί με τη θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, οι πιθανότητες να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως, είναι εξολοκλήρου με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, σήμερα πρόσεχε όσον αφορά σε θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Η τακτοποίηση νομικών και γραφειοκρατικών θεμάτων ευνοείται.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Παρθένε. Η θετική όψη του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τη διάθεσή σου, που θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να ενδιαφέρει και πορεύεσαι μόνος σου έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Φρόντισε μόνο να είσαι και να φαίνεσαι διαθέσιμος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, φίλε Παρθένε, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί τα “ψιλά γράμματα” μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνεις μέχρι ένα βαθμό.

Ζυγός
23/9-22/10

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αγαπητέ Ζυγέ, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου ανάλογα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις και μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που διεκδικούν τον έρωτα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Κριό. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Σκορπιός
23/10-22/11

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δεν θα είναι εφικτό να φτάσεις στους στόχους σου. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ, φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Όσο για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογηθείς τον έρωτα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, που δεν σε φοβίζει, αλλά θα πρέπει να φροντίσεις να διώξεις το άγχος που έχεις, για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.

Τοξότης
23/11-21/12

Αυτή η ημέρα πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Τοξότη, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Συνειδητοποίησε ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες, προσπάθησε να καταλάβεις τις ανάγκες των γύρω σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στον άνθρωπό σου, ώστε να μπορείτε και οι δύο να περνάτε πολύ καλά στη σχέση σας. Κι αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις οπτική και να ρίξεις λίγο τον πήχη στις ερωτικές σου προσδοκίες; Οι πιθανότητες να βρεις κάποιον να σε γοητεύσει θα αυξηθούν σημαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά, αν είσαι Τοξότης. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και, αν δεις ότι πιέζεσαι και δεν τα καταφέρνεις, ζήτησε από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τα ισορροπήσεις. Ίσως αν βάλεις το κοφτερό μυαλό σου σε λειτουργία, να μπορέσεις να ανακαλύψεις και νέες πηγές εσόδων, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερος. Μπορείς όμως να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, καλό θα είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ηρεμήσεις, γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θέλουμε. Φρόντισε να ευχαριστηθείς το αποψινό βράδυ με στενούς σου φίλους και ποτέ δεν ξέρεις… τι θα σου φέρει το ξημέρωμα!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Αιγόκερε, στη δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου, που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν και μην δώσεις άλλες αναβολές. Γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα, που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και, με τη θετική όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να σε ευνοεί ιδιαίτερα, με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, φίλε Υδροχόε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε άσκοπα έξοδα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καθημερινές, καταναλωτικές σου ανάγκες.

Ιχθείς
20/2,20/3

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, φίλε Ιχθύ, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Ουρανό, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μην κάνεις συζητήσεις που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις και φασαρίες. Εκδήλωσε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου άνοιξε τα μάτια σου, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις δεν τους το επιτρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ιχθύ, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Κάνε υπομονή, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις περισσότερη οικονομία.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 25/3! Reviewed by anna on 24.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.