Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 24/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 24 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, φίλε Κριέ, και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι Κριός, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή που να σχετίζεται με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αρχίσουν σιγά σιγά να ισορροπούν.

Ταύρος
21/4-20/5

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Ταύρε. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου, φίλε Ταύρε, και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, πάρε την απόφαση να την εγκαταλείψεις και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, με καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου την σημερινή ημέρα και, με αυτοέλεγχο και υπομονή, θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις και να κάνεις μια σχετική οικονομία.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτησή τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος έκθεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου, που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα όσον αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια, αρκεί να είσαι σίγουρος πως είναι εφαρμόσιμα. Μη ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, σε μία στιγμή ενθουσιασμού και επιπολαιότητας. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Φρόντισε σήμερα, φίλε Καρκίνε, να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Ίσως να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιο άτομο της οικογένειας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν θα σου κάνει καλό, ειδικά αυτήν την Κυριακή, που η Σελήνη κινείται στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα και σε παροτρύνει να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε η στιγμή για να δραστηριοποιηθείς δυναμικότερα και να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου όπως ακριβώς επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος. Σήμερα όμως καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι, που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Ασχολήσου λοιπόν με κάτι δημιουργικό! Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου μέχρι το απόγευμα, σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Κυριακή μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς την διάθεση σου, αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου. Κινήσου με ευελιξία και προσαρμόσου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο, αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις τη διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να το επιτύχεις. Τα σχέδιά σου αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης, χάρη στις κοινωνικές σχέσεις που διατηρείς σε πολύ καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.
Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται ύστερα από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, το οποίο από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτά του. Αν έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου… για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Φρόντισε να κάνεις ενέργειες και να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά είσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά, φίλε Σκορπιέ, και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο, που είχες συναναστραφεί παλαιότερα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς και να χαλαρώσεις, δουλεύοντας σε πιο ήπιους ρυθμούς. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Τοξότης
23/11-21/12

Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για εσένα, φίλε Τοξότη, και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν και αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Εάν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου, για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά σου αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, φίλε Αιγόκερε, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς στο πρώτο εμπόδιο. Η Σελήνη από την Παρθένο από το απόγευμα και μετά, και ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σου χαρίσουν απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα θα σου φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς και διαφορετική διάθεση για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και οι ιδέες σου θα είναι αποδεκτές με απρόσμενα καλό τρόπο από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κουβέντες για αύξηση του μισθού σου ή να επενδύσεις κάπου, όπου βλέπεις ότι υπάρχει “φως στο τούνελ”. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.


Υδροχόος
20/1-19/2

Η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενά σου, αγαπητέ Υδροχόε, και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις, που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σου και τον χρόνο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι ερωτικές σου μετοχές θα έχουν σήμερα ανοδική πορεία, αν είσαι Υδροχόος, και θα υπάρξει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου είτε η απόκτηση απογόνου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, κάτι καλό έρχεται για εσένα στον ορίζοντα και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα υπάρξουν ευοίωνες προοπτικές, το κλίμα στη δουλειά σου θα είναι θετικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείς στο έπακρο. Θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου, αν βέβαια διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες με κάποια πρόσωπα, που σε επιβουλεύονται εδώ και καιρό.
Ιχθείς
20/2,20/3

Αναμένεται σήμερα να προκύψουν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις, αγαπητέ Ιχθύ, και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα είναι καλή. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτά του όμως, αλλά παιδέψτε το λίγο, για να σας ποθήσει περισσότερο…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες, που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 24/3! Reviewed by anna on 23.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.