Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 23/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 23 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, άνοιξε τα μάτια σου και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου, θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε κάποιες αλλαγές, για να ανανεωθείς ψυχολογικά και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη από τον Λέοντα και ο Άρης από το ζώδιό σου, θα σου δώσουν τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, φίλε Κριέ, για να κάνεις τον σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, με την ανεβασμένη σου διάθεση θα κατακτήσεις σήμερα όποιον βάλεις στο μάτι. Βγες να διασκεδάσεις και όπου σε βγάλει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου κινείται σε καλά επίπεδα και εσύ νιώθεις ικανοποιημένος και έχεις όρεξη να συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς. Η πορεία των οικονομικών σου δεν είναι και η καλύτερη και πρέπει επειγόντως να βρεις τρόπους να την βελτιώσεις άμεσα, χωρίς να καταφύγεις σε δανεισμό.
Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να εξερευνήσεις τις αιτίες, που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου που σε επηρέασαν αρνητικά, τώρα θα είναι απλώς αναμνήσεις, αφού θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, που θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η δυναμικότητα σου είναι αυξημένη, φίλε Ταύρε, και αυτό θα το εκφράσεις έντονα σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις και την γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θέλεις να τελειώνεις κάποιες υποθέσεις που σε κρατούν πίσω στα σχέδιά σου. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί έχεις να καλύψεις εκκρεμότητες από το παρελθόν.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, δείξε σύνεση στην διαχείριση των χρημάτων και των περιουσιακών σου στοιχείων και απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις τολμηρές επενδύσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν, αλλά πρέπει να φροντίσεις να ξέρεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις και αν σε συμφέρει να το κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, δραστηριοποιήσου πιο έντονα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ώστε να έρθεις σε επαφή και με άλλους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις, φίλε Δίδυμε. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, καλό θα είναι να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Αντιθέτως, φρόντισε να καλύψεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές σου.

Καρκίνος
22/6-22/7

Υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα, φίλε Καρκίνε, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο από αυτό που ήδη κάνεις. Μην προβληματίζεσαι άδικα και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα είναι καλή μέρα για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να καθίσετε ήρεμα και να κουβεντιάσετε τα τελευταία γεγονότα της σχέσης σας, που σας έχουν ψυχράνει. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, μην μείνεις αυτό το βράδυ κλεισμένος στο σπίτι. Βγες έξω με την παρέα σου για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ που θα προκύψουν, μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο ενδεχόμενο μιας σταθερής σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, φίλε Καρκίνε. Αν αφήσεις και κάποιες μαύρες σκέψεις στην άκρη, θα δεις ότι όλα μπορούν να κινηθούν υπέρ σου. Άλλωστε, η δουλειά που έχεις ήδη κάνει μέχρι τώρα είναι πολύ σημαντική. Τα οικονομικά σου, ωστόσο, θέλουν προσοχή. Μην ξοδεύεις αλόγιστα, για να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.

Λέων
23/7-23/8

Ο δυναμισμός που σε διακρίνει σήμερα, φίλε Λέων, θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος από αυτά προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά. Δράσε αποκλειστικά με την λογική σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια καλή μέρα με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, η γοητεία σου σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις θετική ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, άφησε τις αλλαγές που σκέφτεσαι για αργότερα, αγαπητέ Λέων. Προς το παρόν, συγκεντρώσου στα άμεσα ζητήματα και μην αγχώνεσαι, γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνεις τελικά είναι να αποσυντονίζεσαι. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να εξασφαλίσεις την ηρεμία σου.
Παρθένος
24/8-22/9

Η κοινωνική σου ζωή σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, παίρνει τα πάνω της και θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς, οι οποίοι μάλιστα θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Η καλή σου διάθεση είναι το εισιτήριο, για να τους πείσεις για όσα θέλεις να κάνεις. Προσοχή στην υπερκόπωση, που παραμονεύει!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό προς τον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα, αν απαλλαγείς από τις έννοιες και τις σκοτούρες που βασανίζουν το κεφάλι σου. Οι αδέσμευτοι, δείξτε την τρυφερή σας πλευρά και θα δείτε άμεση ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, στα επαγγελματικά σου έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, με προτάσεις και ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση, για να μη χάσεις τη σειρά σου.

Ζυγός
23/9-22/10

Ένα όμορφο και σχετικά ανάλαφρο Σάββατο ξημερώνει για εσένα, φίλε Ζυγέ, και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένειά σου και στους φίλους σου, που έχεις αμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω με φίλους και χαμογελάστε, απαλλαγμένοι από τα άγχη. Τα φλερτ δεν θα λείψουν, αρκεί να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβεί και μην παρεκτραπείς σε συμπεριφορές, που θα βλάψουν την εικόνα σου αλλά και το κλίμα συνεργασίας που έχεις δημιουργήσει με τόσο κόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς, αφού σήμερα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα και άσκοπα!
Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, σκέψου πρώτα τι ακριβώς θέλεις να του πεις. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου, για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, φίλε Σκορπιέ, τις οποίες δεν μπορείς να τακτοποιήσεις όλες μαζί. Βάλε ένα πρόγραμμα που θα σε κατευθύνει. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα, που μετά θα σε αγχώσουν.

Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, φίλε Τοξότη, και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου, για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Τοξότη, και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης, θα περάσεις ένα όμορφο Σαββατόβραδο. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να προετοιμαστείς για πολλά φλερτ, από άτομα που απόψε θα σε πλησιάσουν, για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως και μην απομονώνεσαι!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για κάθε εξέλιξη ή ευκαιρία που θέλει ειδικούς χειρισμούς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, ιδιαίτερα στα μικρά γράμματα που τις ακολουθούν.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αλλά προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερος, μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα, που σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε το θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω σου, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, πρέπει να διώξεις το άγχος για να πάνε καλά τα πράγματα. Μέσα στον πανικό, δεν θα κάνεις τις σωστές κινήσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Αλλά και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν χρειαστεί να κλείσεις συμφωνίες, άφησέ τες για αργότερα.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει, έχει ήδη αποδώσει θετικά αποτελέσματα, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Μην επαναπαύεσαι και μην αφήνεις τον καιρό να περνά. Έχεις τη δυναμικότητα να καταφέρεις ό,τι θέλεις, αρκεί να το βάλεις σκοπό. Με μια πιο θετική ματιά, θα πετύχεις ακόμα περισσότερα από αυτά που ελπίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αν δεν είσαι σε σχέση, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, φίλε Υδροχόε. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάποιες προτάσεις, για να μην πέσεις σε παγίδες. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Με προσοχή κάνε κάποιες κινήσεις, που θα σου φέρουν έσοδα και θα σε ανακουφίσουν.

Ιχθείς
20/2,20/3

Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε δυναμικά σε όσα σου καταλογίζουν ως δικά σου λάθη. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις, αρκεί να ελέγξεις τα νεύρα σου και μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο Σάββατο, γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Εσύ που έχεις ακόμη για παρέα σου την μοναξιά, αυτή είναι μια περίοδος που η γοητεία σου κάνει θραύση. Εκμεταλλεύσου την!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε  Ιχθύ, πρέπει να κρατήσεις μια δυναμική στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Με ψυχραιμία θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις και θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, γι’ αυτό βάλε ένα καλό πρόγραμμα και ακολούθησέ το, για να μην αγχωθείς αργότερα από τα χρέη που θα έχεις μαζέψει.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 23/3! Reviewed by anna on 22.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.