Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 22/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 22 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές, για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Κριέ, ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και πιθανόν να ανακαλύψεις ότι μερικά πράγματα δεν σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι είναι και αυτός υποχρεωμένος από την πλευρά του να σου δώσει. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα φλερτ που θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα και θα οφείλονται στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα ανεβάσουν πολύ την ψυχολογική σου διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα καταφέρεις πάρα πολλά σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός. Απόφυγε να εκνευριστείς με τις μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν και φρόντισε να ακούσεις προσεκτικά τις προτάσεις που θα σου κάνουν, καθώς πρέπει να τις εξετάσεις καλά πριν τις αποδεχτείς. Επίσης, μην τρενάρεις άλλο τα όνειρα σου, λόγω των ανασφαλειών σου, αλλά βρες τους τρόπους να τα δρομολογήσεις άμεσα. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα, σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορείς να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές, πριν καν το καταλάβεις.
Ταύρος
21/4-20/5

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Ταύρε. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί αλλιώς μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και με ψυχραιμία να λύσεις όλες τις υποθέσεις που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξη σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να βελτιώσεις τη σχέση σου, φίλε Ταύρε. Είναι πραγματικά στο χέρι σου να έχεις καλύτερη επαφή και επικοινωνία με τον σύντροφό σου και πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για μια συνάντηση με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σου εκμυστηρευτεί τον έρωτα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα φρόντισε να αποφύγεις τα μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου, όπως επίσης και τις αλλαγές. Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ουρανό, μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρεις όπως θες. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Φίλε Δίδυμε, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Κάποιοι καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτήν την ημέρα. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και μην παρασύρεσαι από τον εκνευρισμό που μπορεί να νοιώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, η Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να θέλεις να περάσεις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που η αλήθεια είναι ότι παραμένει ακόμη – παρά την τελευταία ψυχρή σου συμπεριφορά – διαθέσιμος και ανοιχτός. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην αγχώνεσαι. Με σταθερά και λογικά βήματα, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Ασχολήσου περισσότερο με τις υποχρεώσεις σου και μην ξεχνάς ότι όσο λιγότερα λόγια λες, τόσο καλύτερα για σένα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα εξακολουθούν να είναι αρκετά.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η Αφροδίτη σήμερα από το ζώδιο του Κριού θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις, αγαπητέ Καρκίνε. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου, αμφισβητώντας τα τωρινά και με νέες βάσεις και αντιλήψεις, θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα σταματήσεις να την αφήνεις στα χέρια των άλλων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος καρκίνος, μην επιτρέπεις να σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, γιατί παραμελείς τη σχέση σου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να ισορροπήσεις μερικές καταστάσεις που μεγαλώνουν τις αποστάσεις στη σχέση σας. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, με την αυξημένη κοινωνικότητα που έχεις, δεν θα αργήσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Κάνε έναν απολογισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, και σκέψου καλά πριν πάρεις την απόφαση να αναζητήσεις κάτι άλλο. Οι εποχές είναι δύσκολες ακόμη και για το ζώδιό σου και πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις και τα λόγια σου, αν βέβαια θέλεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Στα οικονομικά, πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.
Λέων
23/7-23/8

Συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, φίλε Λέων, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό και να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Φρόντισε μόνο να μην εκνευρίζεσαι και να μην τα βάζεις με τους άλλους, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να υπάρχουν, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, πρέπει να κινηθείς διαφορετικά για να αναζητήσεις το άτομο που θα συμπληρώσει τα ερωτικά σου κενά και όχι να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, να το περιμένεις να σου χτυπήσεις την πόρτα του σπιτιού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η μέρα είναι καλή για να αναλάβεις κάποιες επιπρόσθετες ευθύνες και αρμοδιότητες, που θα αυξήσουν μελλοντικά και τα εισοδήματά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα, που προσπαθείς πάση θυσία να αποφύγεις. Ένα φλερτ ή κάποια όμορφα λόγια που θα ακούσεις, θα σου φτιάξουν προς το βράδυ την διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη περισσότερο, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά να κουβεντιάζεις με τον άνθρωπό σου όλα όσα σε απασχολούν. Όσο για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, με την Αφροδίτη να σου στέλνει τις θετικότερες επιρροές της από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Κριού, θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις, που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω. Στα οικονομικά σου, τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Επιβάλλεται να κάνεις οικονομία!
Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σε διακατέχει επιθετικότητα και ένας ανεξέλεγκτος παρορμητισμός, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ουρανό, και οι δύο από το ζώδιο του Κριού. Έτσι, μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Απόφυγε να εκνευριστείς, γιατί δεν θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα και κράτησε όσο πιο ήπιους τόνους μπορείς στην μεταξύ σας κουβέντα. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, το βράδυ είναι καλό για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που σου φτιάχνουν το κέφι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων στη δουλειά σου, καλό θα είναι να έχεις προγραμματιστεί αρκετά και μην εκτεθείς ενώπιον των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την ημέρα καινούργια ανοίγματα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, μην πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις ήρεμα στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Σκορπιός, μην πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά, και να κάνεις και μία μικρή οικονομία, για πιθανές έκτακτες ανάγκες που θα εμφανιστούν.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα φίλε Τοξότη, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και να σου χαρίζει τις ευεργετικές της ιδιότητες, θα διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης. Η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις μαζί με τον σύντροφό σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου, αγαπητέ Τοξότη, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχήσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον και κράτησε τα ως άσο στο μανίκι σου! Στα οικονομικά σου, οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Αιγόκερε, και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η θέση του Ερμή στους Ιχθείς εξακολουθεί να σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρά σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τις επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα, αν δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο, που σε φλερτάρει επίμονα, να γνωριστείτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
20/1-19/2

Τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Υδροχόε, ίσως αρχικά σου φανούν βουνό, αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις την δυνατότητα να εξομολογηθείς τους φόβους και τις ανησυχίες στον σύντροφό σου και να βρεις την κατανόησή του. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος, μην παρασυρθείς από την πρώτη εντύπωση ενός προσώπου που θα μπει τώρα στη ζωή σου, γιατί μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως πρέπει να πάρεις λίγο χρόνο, για να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα και σοβαρότητα. Ασχολήσου μόνο με τις αρμοδιότητές σου και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά και θέματα που δεν σε αφορούν. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Ιχθείς
20/2,20/3

Μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί τη σημερινή Παρασκευή, φίλε Ιχθύ, γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές, τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Έχε αυτό υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, με τις καλές επιρροές που συνεχίζεις να δέχεσαι από τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι με την κατανόηση που θα σου δείξει, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, να θυμάσαι πως η γοητεία που θα έχεις σήμερα, μπορεί να κατακτήσει όποιον εμφανιστεί στο διάβα σου. Κι αν δεν σου κάνει… άλλαξε δρόμο!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα έχεις νευρικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που υπάρχουν και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες και πρέπει να τις αποδεχτείς, χωρίς να ζητήσεις περισσότερα. Δεν είναι καιρός για διαπραγματεύσεις.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 22/3! Reviewed by anna on 21.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.