Top Ad unit

ΘΡΗΝΟΣ: Πέθανε 22χρονη Λαρισαία φοιτήτρια

Έχασε τη μάχη με το θάνατο, που έδινε σε..
νοσοκομείο της Αθήνας, μια 22χρονη φοιτήτρια από τη Λάρισα η οποία τραυματίστηκε στις 10 Μαρτίου σε τροχαίο στην Κεφαλονιά όπου σπούδαζε.

Τη βραδιά εκείνη, στις 2 τα ξημερώματα, οι τρείς φοιτήτριες 22, 23 και 24 ετών, του ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων, επιστρέφοντας στο Αργοστόλι από νυχτερινή έξοδο, στην περιοχή Κοκύλια (7ο χλμ. Αργοστολίου-Πόρου), τραυματίστηκαν σοβαρά από την εκτροπή του SMART, το οποίο οδηγούσε η 24χρονη, και βρέθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε παρακείμενο χωράφι. Οι τρείς φοιτήτριες εκτινάχθηκαν μάλιστα εκτός του οχήματος.

Με πολύ προσπάθεια, η μία κοπέλα σύρθηκε, μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ, στο δρόμο και ζήτησε βοήθεια των διερχόμενων Ι.Χ. Αμέσως ειδοποιήθηκε το EKAB και η Αστυνομία, ενώ διερχόμενοι εντόπισαν μετά από ψάξιμο τις άλλες δύο φοιτήτριες.

Τα τρία κορίτσια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, διασωληνώθηκαν και ειδοποιήθηκε το EKAB για την άμεση διακομιδή τους στην Αθήνα, λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού τους.

Στις 7 το πρωί αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε τα τρία κορίτσια στην Αθήνα που από την ημέρα εκείνη νοσηλεύονται, οι δύο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ η τρίτη που υπέκυψε είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου και χειρουργήθηκε στο κεφάλι.

Οι άλλες δύο κοπέλες, η 24χρονη οδηγός, η οποία έχει πιο ελαφρά τραύματα, και η 23χρονη συνεπιβαίνουσα παραμένουν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα χωρίς όμως να διατρέχουν κίνδυνο.

Η κηδεία της άτυχης Δήμητρας θα γίνει σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι, στο χωριό Πετρίλια Σοφιάδας Δομοκού, τον τόπο καταγωγής του πατέρα της.
Πηγή: thessalianews.gr
ΘΡΗΝΟΣ: Πέθανε 22χρονη Λαρισαία φοιτήτρια Reviewed by anna on 20.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.