Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 20/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 20 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, φίλε Κριέ, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτήν την Τετάρτη και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, σε ευνοεί να λύσεις αρκετά προβλήματά, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Εσύ που δεν έχεις μόνιμη σχέση, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο, που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πας ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή, γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ετοιμάσου για νέες, ερωτικές περιπέτειες το αποψινό βράδυ, που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Ταύρος, και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά με λίγη παραπάνω προσπάθεια και εγκράτεια από την δική σου μεριά.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μπορεί να προκύψουν διάφορες “ατυχίες”, αν δεν είσαι αρκετά προσεχτικός. Η ημέρα σε παρασύρει σε ατοπήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σου γι’ αυτό να είσαι καλά προετοιμασμένος, για να τα αντιμετωπίσεις με τη λογική σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, ενδέχεται  να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα προκαλέσουν ένταση. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς με τον σύντροφό σου, γιατί είναι αλήθεια πως και αυτός, από την δική του πλευρά, περνάει τα δικά του ζόρια και ανησυχίες. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου ίσως να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση, θα τα λύσεις όλα μία χαρά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα, γιατί μετά δεν θα ξέρεις από πού να τα μαζέψεις.
Καρκίνος
22/6-22/7

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως, να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος καλό είναι να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση και τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ήλιος από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Κριού, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, βγείτε με φίλους και, αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, μη διστάσετε να το δείξετε. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου φίλε Καρκίνε μπορεί να πάει πολύ καλά, αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.
Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέων, ενισχύει την ανάγκη σου να εκφράσεις ανοιχτά τις σκέψεις και τις ιδέες σου και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρόσεξε μόνο με ποιον θα επιλέξεις να το κάνεις και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος με όλους, γιατί πολύ γρήγορα μπορεί να απογοητευτείς!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή ημέρα με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, να ξέρεις πως η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και φλέρταρε χωρίς αναστολές και ανασφάλειες! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου, θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν, μπορούν να πάνε καλύτερα αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.
Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε, είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες και τελικά δεν θα καταφέρεις να κάνεις τίποτε.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο, που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις, μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν σε μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Ζυγέ, σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από την άλλη όμως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στον άνθρωπό σου και να δώσετε από κοινού οριστικές λύσεις, στα ζητήματα που σας χαλάνε μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, θα δείτε την εύνοιά της ημέρας μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση και αρκεί να μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, για να κάνεις σημαντικές κινήσεις για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρκετά προβλήματα, κυρίως εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα ή τις επενδύσεις που έχεις κατά νου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Τετάρτη είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου και αφορούν στην σχέση σας. Όσο για σένα που η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να δείξεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η τύχη θα σε ανταμείψει!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες, ιδίως σε ό,τι αφορά σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις αυτά που θα πεις, και από το πουθενά μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου.
Τοξότης
23/11-21/12

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι πολύ καλή χάρη, σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το σημερινό βράδυ φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, όμως αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος, για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, φίλε Αιγόκερε, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Τετάρτη είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους τις ιδανικές λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να του μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, να ξέρετε πως η μέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Γενικά, οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις στο έπακρο. Τα οικονομικά σου, από την άλλη, θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά και έχε τον νου σου.
Υδροχόος
20/1-19/2

Ορισμένες καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα, με λογική σκέψη και συνέπεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας ένα βήμα παρακάτω την σχέση σου. Αν είσαι μόνος, με τον Ήλιο από σήμερα και στο εξής να κινείται στο ζώδιο του φιλικού για σένα Κριού, η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για να κάνεις μια νέα γνωριμία… το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και αρκεί να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, για να μην σε αγχώνει τόσο πολύ η εργασία σου. Τα οικονομικά σου πάλι έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.Ιχθείς
20/2,20/3

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις, αγαπητέ Ιχθύ, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως και οι καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής από το ζώδιό σου, θα σε κάνουν να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, με αποτέλεσμα να φέρεις τα πράγματα τελικά εκεί που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα για σένα, από το μεσημέρι και μετά. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή και κυρίως στα άσκοπα έξοδα, στα οποία συνεχώς παρασύρεσαι και δεν μπορείς να ελέγξεις.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 20/3! Reviewed by anna on 19.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.