Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 19/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 19 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή Τρίτη θα είναι μία δύσκολη και περίεργη μέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα, ό,τι κι αν ακούσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα τα κάνει όλα ο σύντροφός σου, που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ! Ακόμα όμως κι αν είσαι αδέσμευτος, απόψε δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, φίλε Κριέ, και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να συζητήσουν μαζί σου τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα και ενδεχομένως να αφορούν στην εργοδοσία. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και φεύγει ένα μέρος από το άγχος που νιώθεις.Ταύρος
21/4-20/5

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, φίλε Ταύρε, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου πρώτα και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν και να ζητήσουν την επίλυση τους άμεσα. Μην τα παραβλέψεις και μην τα αμελήσεις, για το δικό σου καλό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Τρίτη σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το! Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει, αγαπητέ Ταύρε. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Σε απασχολούν πολλά θέματα, φίλε Δίδυμε, και οι γενικότερες δυσκολίες είναι ακόμα ορατές και σε έχουν αποδιοργανώσει. Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα ζητούμενά σου και μην δίνεις άλλα περιθώρια σε άτομα που είναι δίπλα σου και σου δημιουργούν προβλήματα, να συνεχίζουν να το κάνουν, γιατί στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δίνεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν μέσα στην σχέση σου, γιατί πραγματικά είναι ανούσιες. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και, αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Το σημερινό βράδυ θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο και διασκεδαστικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Η Σελήνη μέχρι το βράδυ στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να εκθέσεις τα επιχειρήματα σου με τέτοιο τρόπο, που θα πείσεις τους ανωτέρους σου να προωθήσουν τις ιδέες σου. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι με το παραμικρό.Καρκίνος
22/6-22/7

Για να απαλλαγείς από το άγχος, φίλε Καρκίνε, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση που εκδηλώνεις δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω, χωρίς να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στην σχέση σας. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν και μην διστάζεις να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αγαπητέ Καρκίνε, και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος και υστερίες μπροστά σε καθυστερήσεις, που πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που νιώθεις.Λέων
23/7-23/8

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση και τη συμπαράσταση του συντρόφου σου, αρκεί να δείξεις και εσύ τις ανάλογες διαθέσεις. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, η επαγγελματική ζωή σου χρειάζεται προσοχή και υπομονή αυτήν την ημέρα. Μη βιάζεσαι και πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι, για να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων…Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο πιστεύεις. Μέχρι το βράδυ, που η Σελήνη θα σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, ευνοούνται οι κοινωνικές σχέσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις για την πρόοδό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις σήμερα τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης και να ονειρευτείς το μέλλον με το σύντροφό σου. Εσύ που κλείνεις ακόμη ραντεβού με την μοναξιά, να ξέρεις πως σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Με αργά αλλά σταθερά βήματα, πάρε τον δρόμο της επιτυχίας που ανοίγεται μπροστά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, γιατί εσύ καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Επιτέλους νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο! Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου. Μείνε συγκεντρωμένος, μην ονειροβατείς και μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και καταστάσεις, που δεν σου ταιριάζουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσεις αυτή τη μέρα, μην κάνεις πίσω και μην δειλιάσεις. Έτσι, καλό είναι να αποφύγεις κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Να θυμάσαι ότι η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το αποψινό βράδυ σας, που οι πλανήτες το χρίζουν ιδιαίτερα ερωτικό. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.Τοξότης
23/11-21/12

Οι ρυθμοί αυτής της ημέρας θα είναι κουραστικοί για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα… συζυγικά σου καθήκοντα, όσο και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, τα πράγματα είναι ήρεμα και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να ακούσει όλα τα παράπονα και τις ανησυχίες σου. Η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη και θα σε καθησυχάσει αρκετά. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίστε το καλύτερα. Η σημερινή, θετική όψη του Ερμή με τον Άρη, ευνοεί κάθε επικοινωνιακή προσπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, βγάλε σήμερα τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.Αιγόκερως
22/12-19/1

Η προώθηση και η υλοποίηση των στόχων σου θα είναι εφικτή, αρκεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα πιεστείς σε οικονομικό επίπεδο, γιατί θα σου ζητηθεί να τακτοποιήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες. Συνέχισε τις προσπάθειές σου μεθοδικά και υπεύθυνα. Να είσαι σίγουρος πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, επικρατεί ηρεμία αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα, για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Αν ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, φτιάξε εσύ τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά και μην απαισιοδοξείς. Αυτό που χρειάζεσαι πρωτίστως είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα, που έχεις καλή διάθεση. Στα οικονομικά σου, εξόφλησε τα χρέη σου και μην τα αναβάλλεις για αύριο. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα!Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα είναι καλή, φίλε Υδροχόε, για σκέψη και ανασυγκρότηση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Πρέπει να γίνεις πιο εκδηλωτικός απέναντί του και να μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματά σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματα σου.Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για το ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ. Από τη μια κάποιοι στενοί σου φίλοι θα σου αποκαλύψουν τα μυστικά τους και θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις, από την άλλη θα πρέπει να τους προστατέψεις με κάθε τρόπο και να μην τους προδώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Ευκαιρία είναι να περάσεις μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη, είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ερωτικά σου και πρέπει να το χαρείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα έχει δημιουργηθεί. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 19/3! Reviewed by anna on 18.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.