Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 16/3!


Τα Ζώδια Σήμερα 16 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Φίλε Κριέ, αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις, ώστε να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο. Ξεκίνα λοιπόν από εκεί και συνέχισε με καίρια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή, να λύσεις τα θέματά σου χωρίς καυγάδες. Αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, φρόντισε να περάσεις ένα όμορφο Σαββατόβραδο, κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στη ζωή σου και θα την αλλάξει άρδην!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν, αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι.
Ταύρος
21/4-20/5

Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει, αγαπητέ Ταύρε, και σου προκαλεί ένα επιπρόσθετο άγχος, από αυτό που ήδη σε διακατέχει. Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και αυτά που ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν και προσπάθησε να μην αποδιοργανώνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και να σε ευνοεί, δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Ακόμη κι αν δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, που θα σου προσφέρει την ευτυχία που ζητάς, η τύχη είναι με το μέρος σου για να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Πρόσεχε να μην ξεφύγεις! Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν, να σου δημιουργούν πρόβλημα.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην τα περιμένεις όλα να γίνουν μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις και για να σχεδιάσεις καλά τα μελλοντικά σου βήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Η ανταπόκριση του θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Όμως μην χάνεις την υπομονή και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.
Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, αγαπητέ Καρκίνε. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Μπορείς σήμερα να πετύχεις όλα εκείνα, με τα οποία καταπιάνεσαι. Υπάρχουν επίσης αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιήσεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου από το σπίτι, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με τον αγαπημένο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η απαισιοδοξία σου να μην σε αφήνει να το διακρίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και μπορούν να σου αποφέρουν νέα έσοδα.

Λέων
23/7-23/8

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, φίλε Λέων. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικές τους υποθέσεις και θα σε βαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Φρόντισε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με λίγη παραπάνω ψυχραιμία και να καταφέρεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές, που επιθυμείς να κάνεις.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό, εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθησή σου και τονώνει τον δυναμισμό σου. Θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά, αλλάζοντας το τοπίο των επαγγελματικών σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε, ενδέχεται να προκύψουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Κι αν έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά σου, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που έχει προκύψει είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά, να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.
Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες και να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ό,τι είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα. Φρόντισε μόνο να είσαι προσγειωμένος και μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, υπάρχουν θέματα στη σχέση σου από το παρελθόν, που σε απασχολούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου, γιατί αυτό είναι που στο τέλος θα σε αποζημιώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φιλέ Ζυγέ, η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.
Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, φίλε Σκορπιέ, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά, και επικεντρωθείς στις ευχάριστες κουβέντες και μελλοντικά σχέδια, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο χαλαρά και άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση, αν είσαι Σκορπιός. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.

Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Προπάντων, μην αφήνεις την διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς, φίλε Τοξότη. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περνάς ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος, τόσο σε συναδέλφους όσο και σε οικογενειακά πρόσωπα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, νιώθεις έντονη ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αν πρώτα δεν ακούσεις και αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα. Πέρνα καλά φλερτάροντας και μην το βάζεις κάτω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Για σένα που είσαι Αιγόκερως, η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά, όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, γιατί τα περιττά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.

Υδροχόος
20/1-19/2

Είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός, να ακούς κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται το βράδυ σου, χωρίς να αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν πολύ δουλειά, για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι! Μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα.

Ιχθείς
20/2,20/3

Μέχρι το μεσημέρι αυτού του Σαββάτου, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Επίσης, πρόσεξε πώς δεσμεύεσαι στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που δεν έχεις το περιθώριο να καλύψεις!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι έχεις στο κεφάλι σου και σε απασχολεί, σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Είναι η μόνος τρόπος για να σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα τα φέρεις όλα σε ένα καλό σημείο και θα ηρεμήσεις. Μην κάνεις του κεφαλιού σου, άκουσε προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν και οι συνεργάτες σου και μετά, πορεύσου αναλόγως!
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 16/3! Reviewed by anna on 15.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.