Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 14/3!

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ορισμένες συζητήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, ανήκεις στα ζώδια που δίνουν στο ταίρι τους αυτά που του λείπουν, ενώ με την υπομονή σου μπορείς να του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις, που ενδέχεται να αντιμετωπίζει. Όσο για εσένα που παραμένεις ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φίλους και γνωστούς. Σίγουρα κάποιο άτομο θα βρεθεί να σε γοητεύσει και να δώσει άλλη χροιά στην μονότονη κατά τα άλλα, καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις, που έχουν μείνει πίσω λόγω εμποδίων και καθυστερήσεων, που δεν ήταν στο χέρι σου να ελέγξεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι να μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.
Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Κι αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα σου και ζήτα τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, πριν καν το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα φρόντισε να μην κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου, μέσω της συζήτησης και της θετικής επικοινωνίας. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου το αποψινό βράδυ, ακόμα και αν είσαι μόνος σου, η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ‘‘στο μάτι’’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα, φίλε Ταύρε. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, ωστόσο μετά να ασχοληθείς με το πώς θα πραγματοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να μην προβείς σε άλλες περιττές αγορές.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποια γεγονότα και ειδήσεις, θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες, αγαπητέ Δίδυμε. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, φίλε Δίδυμε, θα σου εξασφαλίσουν για απόψε μία μέρα ιδανική ερωτικά για σένα και τον σύντροφό σου. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω γιατί με τον ερωτισμό που έχεις τώρα, που ο Άρης κινείται στον Κριό, ακόμη κι αν δεν βρεις το άλλο σου μισό, σίγουρα κάποιο άτομο θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Για σένα που είσαι Δίδυμος, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα, που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία όμως, δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα λύσεις. Φρόντισε λοιπόν να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα δείχνουν να αυξάνονται.
Καρκίνος
22/6-22/7

Ανοίγει ο δρόμος για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα, αγαπητέ Καρκίνε. Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό, καθώς θα μπορείς να λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδιά σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Καρκίνε. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων, μην εκνευρίζεσαι. Όσο για εσένα που σε έχει πλέον κουράσει η μοναξιά, κινήσου πιο μεθοδικά, αφού εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει αυτό που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, μέτρησε τα υπέρ και τα κατά σε μερικά πράγματα στη δουλειά σου και μετά προχώρα στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μείνεις πιστός στην τήρησή του. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού με τις κινήσεις που θα κάνεις.
Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Ταυτόχρονα, θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα και η διευθέτησή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου, φίλε Λέων, θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά δεν τους επιτρέπει να τα εκδηλώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η μέρα θα κυλήσει καλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Λέων. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου γίνουν. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα στις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.
Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που σε αποσυντονίζουν. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα ζητήσει τη βοήθειά σου και οφείλεις να του την προσφέρεις, όσο κι πιεσμένος και αν νιώθεις χρονικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και δείξε μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, με την καλή διάθεση που έχεις και με την εύνοια των πλανητών, θα έλκεις ερωτικά αυτούς που θέλεις σαν μαγνήτης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Κάποιοι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς με ευελιξία, σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.

Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Ετοιμάσου για μια σειρά από θετικές αλλαγές, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά, συζήτησέ τες με άτομα που εμπιστεύεσαι και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή, ώστε να ηρεμήσεις και εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου. Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί και εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι κι αν ακούσεις από τρίτους, και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Όσο για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, σας περιμένει κάτι απρόσμενα ευχάριστο, που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμη και σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, ίσως σου προκαλέσουν και κάποιον εκνευρισμό οι υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σήμερα όμως, είναι η ιδανική μέρα να τον πλησιάσεις και να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσά σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει ερωτική εύνοια και σε σένα, που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να σου δείξει τις προθέσεις του... και που ξέρεις, ίσως να είναι αυτό που πάντα περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να έχεις το νου, για να μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν να αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις την φαντασία και τα όνειρά σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Δυστυχώς, συνήθως καταναλώνεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου ίσως να προκύψουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, φίλε Αιγόκερε. Καλό είναι να μην μεταφέρεις στη σχέση σου τον εκνευρισμό που σου προκαλούν άλλες καταστάσεις και προβλήματα της δουλειάς σου. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου, ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία συνάντηση ή μια νέα γνωριμία, που θα σου δώσει απίστευτη ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
20/1-19/2

Τη σημερινή ημέρα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει, αγαπητέ Υδροχόε. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα καλό θα είναι να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις, γιατί μπορεί να προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς και αναζητάς μία μόνιμη σχέση, την περίοδο αυτή ευνοείσαι για φλερτ και νέες γνωριμίες. Ξεδίπλωσε όλο τον αισθησιασμό σου και γοήτευσε τους πάντες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί αρκετά καλά, για συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, για κάποια αλλαγή σχεδίων. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.
Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα, αγαπητέ Ιχθύ. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα προκύψουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας θα είναι ευαίσθητες. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, μην πάρεις σήμερα αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις, σε κάτι που αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα που κάνεις και τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 14/3! Reviewed by anna on 13.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.