Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 13/3!

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση, φίλε Κριέ. Ωστόσο μην λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος, για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, αυτή την περίοδο με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, διεκδίκησε σήμερα το δίκιο σου στη δουλειά και μην διστάσεις να αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα όλους όσους σε αδικούν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση. Πολλά απρόοπτα έξοδα, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος
21/4-20/5

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, φίλε Ταύρε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα, που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και την οικογένειά σου. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για εξόδους ή μικρές αποδράσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, αν θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι ανταγωνιστές σου, αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια, γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την θέλησή τους. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, φίλε Δίδυμε, και οι πλανήτες βάζουν το χεράκι τους, για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω σε ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις και βάλε τα απαραίτητα σχέδια, για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σου χαλούνε την διάθεση, αγαπητέ Δίδυμε, σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στη σχέση σου και άλλαξε άμεσα την συμπεριφορά σου απέναντι στην οικογένειά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διστάσεις να πλησιάσεις περισσότερο ένα άτομο που γνωρίζεις αρκετό καιρό, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι στην τακτική σου. Τόλμησε να προβείς σε αλλαγές με σίγουρα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αγαπητέ Καρκίνε. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, άδραξε την ευκαιρία του ελεύθερου χρόνου που έχεις στη διάθεσή σου, φίλε Καρκίνε, για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και το ταίρι σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μία γνωριμία που θα κάνεις, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά, αν είσαι Καρκίνος. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να πνιγείς σε μία κουταλιά νερό. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγούν σε άσκοπα έξοδα.
Λέων
23/7-23/8

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Λέων, να προγραμματιστείς περισσότερο σε αυτά που θέλεις και πρέπει να κάνεις. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου, φίλε Λέων, το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει ανάμεσα σας και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Λέων. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Ωστόσο, η ημέρα είναι ακατάλληλη για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.
Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Παρθένε. Φρόντισε να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά. Μην κολλάς τόσο πολύ σε λεπτομέρειες που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, αν στη σχέση σου έχουν προκύψει ρωγμές, λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε άμεσα να τα απομακρύνεις και να βρεις τον χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές. Αν ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, τα εμπόδια που υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου απαιτούν μία πιο ψύχραιμη συμπεριφορά από την πλευρά σου, αν θέλεις να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

Ζυγός
23/9-22/10

Ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως, αγαπητέ Ζυγέ, και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητες σου. Με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε, για το καλό της σχέσης σου, να μην δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Όσο για σένα που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ο Άρης από τον Κριό θα αλλάξει σήμερα αυτή την κατάσταση και θα σου φέρει καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα συμβουλεύσου ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου στα εργασιακά θέματα που σε αγχώνουν, ώστε να βρεις τις πιο σωστές και συμφέρουσες λύσεις. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε βγάλει από την πιεστική θέση που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ό,τι κάνεις, για να μπορέσεις να φέρεις σε μια ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή, αγαπητέ Σκορπιέ. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν στην καριέρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για σένα που είσαι Σκορπιός, ο έρωτας σήμερα ευνοείται!!! Αν έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, με μία επισημοποίηση ή ακόμη και με έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρχει και το τρυφερό κλίμα, θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αν είσαι μόνος, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τους απωθεί. Άλλαξέ την!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Σκορπιέ, επιστράτευσε όλη σου την προσοχή σήμερα στα θέματα της δουλειάς σου. Μην αφήσεις καμία λεπτομέρεια να σου ξεφύγει, γιατί ενδέχεται να προκύψουν εκπλήξεις, όχι και τόσο ευχάριστες. Αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική; Με το να προκαλείς, μόνο θετικά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να θυμάσαι πως η μέρα είναι θετική για την κοινωνική σου ζωή και μπορείς να γνωρίσεις κόσμο. Εκμεταλλεύσου το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού ενεργήσεις στα θέματα που αφορούν στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν ευσταθούν και να κατηγορηθείς για επιπολαιότητα. Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η παραμονή της Αφροδίτης στους φιλικούς σου Ιχθείς, αγαπητέ Αιγόκερε, θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου, αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι. Άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο και πιο αποδοτικά μπορείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης, φίλε Αιγόκερε, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα, για μια μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Είναι βέβαιο ότι όλο και κάποια φλερτ θα προκύψουν, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, με το άγχος που σε διακατέχει, ένα είναι βέβαιο, ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να προκύψουν.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Υδροχόε, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που είναι σε στασιμότητα. Σήμερα, φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια, φίλε Υδροχόε. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του προσφέρεις αυτά που ζητάει. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από τους άλλους. Υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν ερωτικά αισθήματα για σένα. Μην τα απορρίπτεις, χωρίς να δώσεις μια ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, ευνοϊκή θα είναι η ημέρα για την επίτευξη των στόχων σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Βάλε πλώρη, ακολουθώντας το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η διάθεσή σου σήμερα, φίλε Ιχθύ, δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις και δραστηριότητες που έχεις. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση θα είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Ιχθύ. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, η ερωτική σου ζωή απόψε, θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Νέα σχέδια, αλλά και αλλαγές στην εργασία σου, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 13/3! Reviewed by anna on 12.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.