Top Ad unit

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17/11;


Τα Ζώδια Σήμερα 16 Νοέμβριου 2012

Κριός
21/3-20/4

Το σημερινό Σάββατο θα σου δώσει την ευκαιρία, αγαπητέ Κριέ, να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, που θα σου κοστίσει στο μέλλον. Γενικά να είσαι διαλλακτικός σήμερα και να κρατάς μια διπλωματική στάση απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν, γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου, για όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την παρέα της μοναξιάς, βγες με καλούς φίλους και μην αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει για εσένα, που θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, είναι σε μια δύσκολη μέρα και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, που έχεις αφήσει εδώ και καιρό άλυτες. Δείξε προσοχή στους συνεργάτες σου και σε αυτά που τους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται ώριμη στάση, γιατί κάποιες προτάσεις μπορεί να σε παρασύρουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ταύρος
21/4-20/5

Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, αγαπητέ Ταύρε, και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις, που ως τώρα περίμενες από τους άλλους. Πάντως, η σημερινή μέρα, με τον Άρη από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ ευνοϊκή για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Μην αναβάλεις τίποτα και μη διστάσεις να είσαι ειλικρινής γιατί αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αν δεν είσαι σε σχέση, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου σήμερα έχει αρκετές υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα στο σημείο που θέλεις και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, καθώς θα προκύψουν ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Γενικά, θα σε προσεγγίσουν πολλοί άνθρωποι για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είσαι λίγο μαζεμένος, γιατί θα παρασυρθείς και θα αγχωθείς. Πάντως, σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, όπου νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου, χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, ίσως σήμερα να δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, είναι σε μια περίεργη φάση και πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, που θα σε αποσυντονίσουν φίλε Δίδυμε. Ωστόσο, με λίγη ηρεμία και λογική σκέψη, μπορείς να χειριστείς το καθετί. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να συνεχίσεις να είσαι συγκρατημένος.
Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα καταπλήξεις τα πλήθη, καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα διαπιστώσεις πως όταν είσαι καλά, ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι είναι πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντί σου. Με λίγα λόγια, η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα πάνω τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στη σχέση σου και, για να μην παρασυρθείς, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός για να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα αναπάντεχα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αναγνωρίσεις και να πράξεις ανάλογα. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, μόνο αν το πάρεις απόφαση πως δεν μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα.


Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέων, σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή, να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες συζητήσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να διατηρήσεις την ηρεμία σου, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και κάποιες συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφέρουσες συμφωνίες.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η μέρα είναι πολύ έντονη για εσένα και το δημιουργικό σου πνεύμα δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κινήσεις, που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. Έχε το νου σου!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα φίλε Παρθένε, αν αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και άγχη και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμο ταίρι, άφησε το ρομαντισμό σου να λειτουργήσει αβίαστα και τότε κάποια άτομα θα μπορέσουν να σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή αυτό το Σάββατο, αν είσαι Παρθένος. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα, αν δεν έχει προηγηθεί σκέψη και ένα καλό πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Μείνε μακριά από κάθε απόφαση, που περιέχει οικονομικό ρίσκο.

Ζυγός
23/9-22/10

Πολλές αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι μπορείς να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τις καταστάσεις να πάρουν θετική τροπή. Αυτό που σου χρειάζεται είναι προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να τα καταφέρεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχεις καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές πρωτοβουλίες. Κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σου αρέσει και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια εμπόδια και ίσως προς στιγμήν να νιώσεις ότι κανείς δεν ακούει ή δεν υπολογίζει τις ιδέες σου. Μη χάσεις την επιμονή σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, άφησε μακριά από τη σχέση σου τα προβλήματα της δουλειάς, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσεις κλίμα με το άγχος σου. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, αλλά ακόμη δεν έχεις καταφέρει να την κατακτήσεις, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, ασχολήσου με ό,τι σε ευχαριστεί και έχε το νου σου, γιατί κάποιο άτομο που βρίσκεται δίπλα σου, ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ, αλλά καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή, που θα ανατρέψει τις ισορροπίες που με κόπο έχεις χτίσει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται συνεχή έλεγχο. Μη βιαστείς να απαντήσεις σε κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες, που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να περιορίσεις την ευαισθησία σου απέναντι σε όσα ακούς. Δείξε εμπιστοσύνη στο μυαλό και στις ικανότητές σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που ενδέχεται να προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ό,τι σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμα πίνεις καφέ με την μοναξιά, η σημερινή μέρα μπορεί να σου χαρίσει ένα ερωτικό βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, θα έχεις να διαχειριστείς εντάσεις και συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως σε οδηγήσουν σε προστριβές, φίλε Τοξότη. Για να μην χάσεις τον έλεγχο, προτίμησε την εσωστρέφεια και όχι τις πολλές επαφές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν σήμερα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που ανήκουν στο παρελθόν.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Αιγόκερε, με τον Άρη να επισκέπτεται το ζώδιό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου, που σε προβληματίζουν ακόμη. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις, και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως, έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε. Αντί να αναλώνεσαι σε φωνές και τσακωμούς, βρες την υπομονή και τη σοβαρότητα να λύσεις ώριμα ό,τι σε απασχολεί. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, πέρνα αυτό το Σαββατιάτικο βράδυ παρέα με φίλους, κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες, γιατί πιθανόν να μην σε συμφέρουν όπως νόμιζες. Όπως και να έχει, μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου και σήμερα θα σε αγχώσουν, αλλά αν περιορίσεις την τάση σου να ξοδεύεις αλόγιστα, θα δεις ότι θα πάνε πολύ καλύτερα.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγεις κάποια άτομα, που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς, κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα είναι ήρεμα και για να μείνουν έτσι, καλό είναι να μετριάσεις το άγχος και τις ανασφάλειές σου, ώστε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η σημερινή μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι έτοιμος να την αναγνωρίσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις συζητήσεις ή να καταλήξεις σε νέες και συμφέρουσες συμφωνίες. Μην σχεδιάσεις κινήσεις, πριν να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν άμεσες λύσεις, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις, μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις. Ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η κακή διάθεση και η ανασφάλεια μπορεί σήμερα να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσεις και να μιλήσεις πρώτα με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, σήμερα δημιουργείς μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου, που προκαλεί φλερτ και γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, φίλε Ιχθύ, αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία, που θα παρουσιαστεί σήμερα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν
Πηγή: myastro.gr
Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17/11; Reviewed by anna on 16.11.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.