Top Ad unit

«Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι»


Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Σαμαρά..

Για την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, και το άδοξο τέλος της, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι και πάρα πολύ. Δεν είπα πως χάλασε η σχέση για τη δημοσιότητα, αλλά σίγουρα όταν συμβαίνει όλο αυτό μπορεί να φοβήσει έναν αθλητή -έναν αθλητή τόσο σοβαρό, όπως αυτός. Εδώ τρόμαξε εμένα...».

Όσο για το πόσο επηρεάζεται η ίδια ψυχολογικά από τα δημοσιεύματα που την αφορούν, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε: «Θέλω να φτάσω στο σημείο να διαβάζω κάτι για μένα και να μη με επηρεάζει».

Ακόμα, η νεαρή παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη γενικότερη συμπεριφορά της στις περιόδους που βρίσκεται μέσα σε μία σχέση: «Το λάθος μου είναι πως είμαι αρκετά δοτική. Όταν είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι αρκετά ερωτευμένη, δίνω τα πάντα στον άλλον και θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του. Κάνω πολύ focus στη σχέση, δεν θα κοιτάξω άλλον, δεν θα βγω με τις φίλες μου... Είμαι πολύ... Της αγκαλιάς, να είμαστε όλη μέρα μαζί, τι πιο όμορφο!», ενώ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους χωρισμούς της πρόσθεσε: «Ποτέ δεν κάνω κακό σε κανένα. Και θέλω να είναι καλά, όταν τελειώσει η σχέση. Και θέλω να μιλάω μαζί τους».

Για τις σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Σαμαρά παραδέχτηκε: «Όχι, με την τελευταία μου σχέση δεν μιλάμε».
Πηγή: newsbeast.gr
«Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι» Reviewed by anna on 19.10.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.