Top Ad unit

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29/10;


Τα Ζώδια Σήμερα 29 Οκτωμβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Για άλλη μια φορά σήμερα, αγαπητέ Κριέ, οι ικανότητές και η εξυπνάδα σου καταπλήσσουν τους γύρω σου και σε κάνουν αξιαγάπητο. Εσύ πάντως εξακολουθείς να βρίσκεις νέους τρόπους, που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους σου και καλά κάνεις. Δείξε την κατάλληλη σύνεση όταν φτάσει η ώρα των αποφάσεων και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα, αφού έχεις τη διάθεση να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο, σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πιο ουσιαστικά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε συγκινήσει ερωτικά, έχεις όλες τις προοπτικές για έναν νέο έρωτα ή για μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, οι θετικές εξελίξεις θα είναι πάρα πολλές και μπορείς να κάνεις πολύ πετυχημένες συνεργασίες, με τον τρόπο που λειτουργείς σήμερα. Το μόνο που σε προβληματίζει είναι τα οικονομικά σου και πώς θα τα βελτιώσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας λίγη οικονομία.

Ταύρος
21/4-20/5

Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, φίλε Ταύρε, είναι πολλές και σε κάνουν να αποσυντονίζεσαι λίγο, παρότι τις περισσότερες τις αποφάσισες εσύ. Μην φοβηθείς τις εξελίξεις που θα σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου, γιατί μελλοντικά, όσο αρνητικές κι αν σου φανούν προσωρινά, θα είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι καλή για επικοινωνία με τον σύντροφό σου και για συζητήσεις που απέφευγες να κάνεις και αφορούν στο κοινό ταμείο σας. Αξιοποίησε το κλίμα που κυριαρχεί, για να μιλήσετε εφ’ όλης της ύλης. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να θυμάσαι πως η μέρα ευνοεί κάθε είδους γνωριμία. Να είσαι σε ετοιμότητα και δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κίνδυνοι στο άμεσο περιβάλλον σου, με συνεργάτες που δεν σε καταλαβαίνουν και έρχονται σε σύγκρουση μαζί σου. Βάλε τη διπλωματία σου σε λειτουργία. Οικονομικές αποφάσεις ευνοούνται και είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με χρέη και εκκρεμότητες που είχες στην αναμονή.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Για να πετύχεις όσα θέλεις, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστείς βοήθεια κι από άλλους. Εμπιστέψου τους κάποιες υποθέσεις σου και μη γίνεσαι συγκεντρωτικός, αναλαμβάνοντας περισσότερα από όσα μπορείς και αντέχεις. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις το νου σου, γιατί μπορεί να μάθεις πράγματα που θα σε δυσαρεστήσουν και αφορούν σε κάποια άτομα, που δεν υποψιάζεσαι με τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά μέσα στη σχέση σου και τα διάφορα προβλήματα δείχνουν να έχουν μείνει πίσω. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, καθώς η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο ευνοεί το ερωτικό κλίμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, έχει αρκετές απαιτήσεις σήμερα και θα χρειαστεί έντονη ενέργεια αλλά και αποφασιστικότητα, για να πάει πιο μπροστά. Αξιοποίησε την εύνοια της θέσης του κυβερνήτη σου Ερμή από σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, για να λύσεις οικονομικές υποθέσεις ή νομικές εκκρεμότητες.

Καρκίνος
22/6-22/7

Αν δεν αφήσεις μια και καλή πίσω σου το παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, δεν θα μπορέσεις να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις στο μέλλον. Γι’ αυτό, κάθε εκκρεμότητα πρέπει να κλείσει και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το κάνεις. Μετά, αφιέρωσε όλη σου την ενέργεια στην οργάνωση των επερχόμενων σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε σήμερα να γίνεις λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό, που δεν είναι και λίγος, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, η γοητεία που ασκείς σήμερα είναι έντονη. Άφησέ την να κάνει παιχνίδι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, είναι σε μια καλή φάση και μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή να κλείσεις νέες, ελπιδοφόρες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να ανακαλύψεις πού ξοδεύεις άσκοπα χρήματα και να σταματήσεις να το κάνεις, για να μπεις σε μια σειρά.

Λέων
23/7-23/8

Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εσένα αυτήν την ημέρα, φίλε Λέων. Οι δυσκολίες έχουν περάσει και μπροστά σου ανοίγονται πολύ θετικές προοπτικές. Μη σταματάς τις προσπάθειες και μην αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σε απογοητεύσουν, γιατί οι επιρροές που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος από τον Ταύρο είναι σημαντικές, για να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, εξαρτάται από τη δική σου στάση αν θα περάσεις καλά ή όχι. Πάρε την απόφαση να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται και όχι για να τα αναμασάς στο μυαλό σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο θα σε πλησιάσει απόψε με καλές διαθέσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα βάλει για τα καλά το χεράκι της..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, θα χρειαστεί πολύ ενέργεια και σωστός χειρισμός, γιατί θα προκύψουν κάποια μικρά προβλήματα, που θα σε αποσυντονίζουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Είναι καλή μέρα για οικονομικές διευθετήσεις αλλά και νομικές τακτοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου το.

Παρθένος
24/8-22/9

Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, παρά σε κάποια άλλα άτομα, φίλε Παρθένε. Κι όμως σήμερα μόνο η αυτοπεποίθηση, που θα σου χαρίσει η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Τοξότη, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα μπορέσεις, με βάση τη διαίσθησή σου, να κρίνεις τι είναι σωστό και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, όλα πάνε καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική Δευτέρα στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε. Μην αφήσεις την ξαφνική τάση μελαγχολίας, που μπορεί να προκαλέσει η Πανσέληνος από τον Ταύρο, να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, βρες τον τρόπο να περάσεις καλά και μην πεις όχι σε προσκλήσεις για έξω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου μπορεί να φέρει στιγμές έντασης και διαφωνιών, αλλά εκεί θα δείξεις την ωριμότητα που χρειάζεται. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα έξοδά σου, που αυξάνονται συνεχώς. Κάνε έναν καλύτερο προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε στιγμιαία λάθη.


Ζυγός
23/9-22/10

Έχεις βάλει τις βάσεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου και οι κινήσεις που κάνεις, αποδίδουν σιγά-σιγά αποτελέσματα, φίλε Ζυγέ. Μην βιάζεσαι και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου. Αν έρθεις σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, να είσαι ανοιχτός σε όσα θα σου πουν και μην επηρεαστείς από την καχυποψία, που πιθανώς να σου προσδώσει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν είσαι Ζυγός, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι όλα μια χαρά. Σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις συμπαράσταση στον άνθρωπό σου για κάποια δικά του προβλήματα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις μαζί του και φρόντισε να τον καταλάβεις. Όσοι είστε μόνοι, μπορεί σήμερα να γνωρίσετε τον άνθρωπο που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές και ίσως αυτό να σου λύσει τα χέρια σε ορισμένες υποθέσεις, που καθυστερούν χαρακτηριστικά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει τις τελευταίες ημέρες σε έχουν αποσυντονίσει.


Σκορπιός
23/10-22/11

Παρότι οι δυσκολίες που συναντάς και σήμερα είναι αρκετές, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, φίλε Σκορπιέ, δε χάνεις το θάρρος σου και καλά κάνεις. Μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις, με την επιμονή και την προσήλωση στους στόχους σου. Ζήτα ωστόσο, τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων και δεν θα το μετανιώσεις, γιατί θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφαλής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, αν νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, η ευθύνη είναι δική σου. Άφησε μακριά τα άγχη σου αυτή τη Δευτέρα και πέρνα μια ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπό σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μη χάνεις την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου κινούνται με αγχωτικούς ρυθμούς, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά μπορείς να παραμείνεις ψύχραιμος και να τα καταφέρεις μια χαρά. Η οικονομική σου κατάσταση ενδέχεται να φτιάξει σύντομα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που θα σου φέρουν έσοδα και εξαιτίας των καλών επιρροών που σου στέλνει η θετική όψη, που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Τοξότης
23/11-21/12

Αν και έχεις κουραστεί από τις έντονες προσπάθειες που καταβάλεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Τοξότη, έχει έρθει η ώρα να νιώσεις δικαιωμένος με τις επιλογές σου. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και σε περιμένουν πολύ θετικές στιγμές, με έναν τρόπο ζωής που σου πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια περίφημη μέρα, φίλε Τοξότη, αφού η καλή σου διάθεση αλλάζει το κλίμα της σχέσης σου, εξαιτίας των θετικών επιρροών που σου στέλνει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, θα απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Πέρνα καλά με τους φίλους σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα φανεί έντονα σήμερα η εύνοια που απολαμβάνεις, με υποθέσεις τις οποίες χειρίζεσαι και σου φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Κοίταξε να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις έχεις, για να πας τα σχέδιά σου παρακάτω. Κυρίως, τακτοποίησε οικονομικές υποχρεώσεις που ευνοούνται σήμερα και ξεμπέρδευε μια και καλή με κάποια χρέη σου.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Αρκετά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις δεν κινούνται με τους ρυθμούς που επιθυμείς, φίλε Αιγόκερε. Μην απογοητεύεσαι, μην βιάζεσαι και μην εκνευρίζεσαι, γιατί σήμερα, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στον Ταύρο, ίσως να μιλήσεις άσχημα σε δικά σου άτομα και να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αντίθετα, μίλα για όσα σε προβληματίζουν και μην τα κρατάς μέσα σου. Θα σε βοηθήσει περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η ρομαντική διάθεση θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Δευτέρα και θα περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και όλα θα αλλάξουν στη ζωή σου πολύ σύντομα. Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν παλιό σου έρωτα. Καταπολέμησε τις τάσεις πισωγυρίσματος, που ενδέχεται να σε κυριεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα έχει σήμερα πολλές ικανοποιητικές στιγμές, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να δείξεις για άλλη μια φορά τις άπειρες ικανότητές σου σχετικά με το αντικείμενό σου. Τα έξοδά σου αυξάνονται και χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου.Υδροχόος
20/1-19/2

Τα νεύρα σου σήμερα είναι ο μοναδικός παράγοντας που ενδεχομένως θα απειλήσει τα σχέδιά σου, φίλε Υδροχόε, και αυτό λόγω της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και φορτίζει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συγκρατήσου μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν και αξιοποίησε τις ικανότητές σου που είναι πολλές, για να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που αποτελούν κόκκινο πανί, γιατί μάλλον θα βρεθείς να διαφωνείς με τον σύντροφό σου. Δείξε την καλύτερή σου διάθεση και κάνετε μαζί μια ήρεμη βόλτα. Αν πάλι αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες. Ανοίξου σε καινούργιο κόσμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Υδροχόε, η επαγγελματική σου ζωή είναι αρκετά πιεσμένη, αλλά με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις και θα ανοίξεις προοπτικές στην εργασία σου, που θα σου αποδώσουν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε μια μέρα, όπου αρκετά χρέη πρέπει να τακτοποιηθούν, για να μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στα έσοδα - έξοδα.
Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, η λογική πρέπει σήμερα να πάρει το πάνω χέρι, για να βγεις από κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και σε επηρεάζει άμεσα. Μην αφήνεις το συναισθηματισμό και την ευαισθησία σου να αποφασίζουν για εσένα. Να ξέρεις πάντως ότι όσα σκέφτεσαι, μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή με ποιους μοιράζεσαι τα σχέδιά σου και ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αρκετά προβλήματα λύνονται και η σχέση σου παίρνει τη μορφή που επιθυμούσες. Φτιάξε ακόμα περισσότερο το κλίμα, με μια ρομαντική βόλτα παρέα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και μη γίνεσαι εριστικός μαζί τους, χωρίς σημαντικό λόγο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα υπάρξει αρκετή ένταση και θα χρειαστεί να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, χωρίς εκνευρισμό, για να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Πάντως, ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και να σε γλιτώνουν από το άγχος που νιώθεις.
Πηγή: myastro.gr
Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29/10; Reviewed by anna on 28.10.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.