Top Ad unit

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13/10;


Τα Ζώδια Σήμερα 13 Οκτωμβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Οι καθυστερήσεις σε κάποιες δουλειές, αγαπητέ Κριέ, είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία και τον Ήλιο. Ειδικά η συναναστροφή σου με φιλικά σου πρόσωπα, δεν θα αποδώσει όπως θα ήθελες. Εσύ όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω. Συνέχισε με επιμονή την προσπάθεια σε όλα όσα θέλεις να ολοκληρώσεις και σίγουρα κάτι θα καταφέρεις…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου σήμερα θα υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης, φίλε Κριέ. Είναι στο χέρι σου να τις ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου ήρεμα μαζί με τον άνθρωπό σου, αρκεί να κάνεις πίσω στις μεταξύ σας διαφωνίες και να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Οι αδέσμευτοι Κριοί, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για έρωτες, καθώς ο Άρης από τον Τοξότη θα φέρει στο κατώφλι σας ένα άτομο που θα σας συνεπάρει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, γιατί θα εμφανιστούν από το πουθενά κάποιες προτάσεις, που επιβάλλουν ώριμη σκέψη. Αν δεν νιώθεις έτοιμος να τις αποδεχτείς, ζήτα πίστωση χρόνου και συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Πάντως, τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, αγαπητέ Ταύρε, αλλά καλό είναι να πατήσεις λίγο πιο γερά στη γη και να αφήσεις τα μεγάλα λόγια και κυρίως τις μεγάλες πράξεις. Σκέψου λίγο καλύτερα τι θέλεις, πριν δώσεις υποσχέσεις σε άλλους αλλά και στον εαυτό σου. Επίσης, φρόντισε να ασχοληθείς και με την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει πολύ σοβαρά και πρέπει άμεσα να την βελτιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα, φίλε Ταύρε, να μην παραμελήσεις τον σύντροφό σου, επειδή έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Δώσε βάση στα λόγια του και δράσε ανάλογα. Σε καμία περίπτωση μην μεταφέρεις τα όποια προβλήματα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου μέσα στο σπίτι. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ξεκινήστε ένα χόμπι ή ανοίξτε τον κύκλο γνωριμιών σας με κάποια νέα δραστηριότητα. Έτσι θα καταφέρετε να γνωρίσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία από τους Διδύμους, η δουλειά σου κρύβει διάφορες παγίδες, τις οποίες μπορείς να αποφύγεις, αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Τα οικονομικά σου έρχονται σε μια ισορροπία. Μην αφήνεις παλιότερα χρέη να σε πνίγουν.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Μια διάθεση να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις και κυρίως κάποιες σχέσεις σου σε κάνει σήμερα να δεις τα πράγματα διαφορετικά, αγαπητέ Δίδυμε. Το αποτέλεσμα θα είναι να πλησιάσεις κάποιους ανθρώπους που στο παρελθόν είχες πάρε δώσε μαζί τους και να ανακαλύψεις ότι μάλλον τους είχες αδικήσει. Κάνε ό,τι χρειαστεί για να τους εκφράσεις τα ειλικρινή σου συναισθήματα και η αντιμετώπιση τους θα σε ανταμείψει. Είσαι σε μια γενική αναστάτωση και πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις, αλλά και την υγεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς σήμερα να μιλήσεις άνετα με τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλο σου τον συναισθηματισμό. Μην κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου και μην φοβάσαι ότι δεν θα σε καταλάβει και δεν θα σε νιώσει. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, μην αφήνεις άλλο τη μελαγχολία να σε ρίχνει. Πέρνα καλά ακόμα και με φίλους. Μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, κυρίως με κάποιες υποθέσεις που είχαν κολλήσει. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και ίσως κάποιες νέες συνεργασίες αυξήσουν τα έσοδά σου. Οι ιδέες σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου, που θα σε ανταμείψουν αναλόγως.


Καρκίνος
22/6-22/7

Πρέπει να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Καρκίνε, για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με κάποια άτομα, που έχεις παρεξηγηθεί τώρα τελευταία. Ειδικότερα, ζητήματα οικογενειακού ενδιαφέροντος μπορούν να ολοκληρωθούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε το πολύ άγχος και δείξε συνέπεια στη δουλειά σου, χωρίς όμως να σε πιάνει πανικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι σε μια καλή φάση, αν είσαι Καρκίνος, αφού διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν κατά καιρούς, μένουν πίσω κι εσύ κάνεις μια νέα αρχή με τον σύντροφό σου. Όσοι είστε αδέσμευτοι, έχετε σήμερα πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, κάπως δύσκολη προμηνύεται η σημερινή ημέρα για τα επαγγελματικά σου και την προώθηση των σχεδίων σου. Καλύτερα είναι να ασχοληθείς με μισοτελειωμένες υποθέσεις, που αφορούν στο παρελθόν σου, και να φροντίσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, μέσα από κάποιες νέες προτάσεις που θα σου γίνουν, αλλά που θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ καλά προτού τις αποδεχτείς.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αν είσαι Λέων, θα έχεις μια έντονη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και όχι σε επίπεδο επιφανειακό, αλλά πολύ πιο ουσιαστικό. Αυτό που θέλεις είναι να εξελιχθείς και να ολοκληρώσεις τα σχέδια, που έχεις αφήσει πίσω. Είναι επιτέλους καιρός να φροντίσεις πρώτα τις δικές σου επιθυμίες και μετά τα προβλήματα των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αγαπητέ Λέων, καλό είναι να είσαι ήρεμος σήμερα και να μην χάσεις την υπομονή σου με κάποια θέματα που θα θέσει ο σύντροφός σου. Βρες τρόπους να τα λύσεις με καλή διάθεση. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, ήρθε η στιγμή που μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να έχεις θετική ανταπόκριση. Μπορείς τώρα να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου, αφού ο Άρης από τον Τοξότη θα είναι στο πλευρό σου, για να σου χαρίσεις τις καλύτερες επιρροές του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην επαγγελματική σου ζωή, φίλε Λέων, επικρατούν πολύ καλές συνθήκες και νιώθεις μετά από καιρό ότι οι προσπάθειές σου αξίζουν τον κόπο. Δες με θετικό μάτι κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σου γίνουν και ζήτα την γνώμη των συναδέλφων σου, που έχουν σχέση με το αντικείμενο σου και θα σε συμβουλεύσουν αναλόγως. Στα οικονομικά σου τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδα παραμένουν σταθερά. Βάλε προτεραιότητες για να μην τα χάσεις.

Παρθένος
24/8-22/9

Ευτυχώς η ψυχολογία σου σήμερα είναι ανεβασμένη, φίλε Παρθένε, και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα, που θα προκύψουν ενώ δεν τα υπολόγιζες. Με την καλή σου διάθεση λοιπόν θα λειτουργήσεις πιο αποτελεσματικά και θα πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά και να κάνεις κάτι ξεχωριστό με το σύντροφό σου που θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, να περιμένετε κάποια είδηση από άτομο, που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν. Καλό θα είναι να μην ξεκινήσετε κάτι μαζί του, αλλά να ανοίξετε τα φτερά σας για νέους έρωτες και αγάπες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σας πάνε αρκετά καλά σήμερα και βρίσκεις τον τρόπο να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις σε κοινές σας υποθέσεις, που μοιάζουν να είναι ατελείωτες. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη περίοδο, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ που ξοδεύεις και πόσα…


Ζυγός
23/9-22/10

Νιώθεις ότι είσαι σε ένα πολύ κομβικό σημείο, αγαπητέ Ζυγέ, και οι αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις σήμερα θα αλλάξουν τη ζωή σου. Αξιοποίησε το χρόνο σου, για να δώσεις κάποιες απαντήσεις, που θα σε βγάλουν μια και καλή από τη δύσκολη θέση. Έχεις τη δύναμη της πειθούς και ειδικά σήμερα, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά με το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, ίσως να προβληματιστείς σήμερα με κάποια ζητήματα, αλλά δεν πρέπει να τα αφήσεις να χαλάσουν την καλή επικοινωνία που έχεις με το σύντροφό σου. Δείξε τις καλές σου προθέσεις και θα δεις πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Όσοι είστε μόνοι, να είστε προετοιμασμένοι σήμερα για κάποια καλή γνωριμία, που μπορεί να σας βγάλει από τη μοναξιά. Έχετε το νου σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα βρίσκεται σε ένταση, φίλε Ζυγέ, και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και αποτελεσματικά για να πλησιάσεις τους στόχους σου. Πάντως οι επαγγελματικές επαφές και οι συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα και θα είναι καταλυτικές για την μελλοντική σου εξέλιξη. Τα οικονομικά σου είναι σε μια ήρεμη φάση, αλλά σκέψου κάποιες ιδέες που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Σκορπιός
23/10-22/11

Θέλεις να προχωρήσεις με διάφορα ζητήματα της ζωής σου, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά αυτά δε λένε να κουνηθούν από το τέλμα στο οποίο έχουν πέσει. Μην το βάζεις κάτω και κυρίως μην τα παρατάς. Άλλωστε η προσωπικότητά σου κρύβει τέτοιο δυναμισμό, που δεν μπορεί να σου ξεφύγει κάτι όταν το θέλεις πολύ. Σύμμαχος σου σε αυτόν τον αγώνα ο Ερμής από το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, θα μπορέσεις να κάνεις σήμερα κάποιες κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε βάλουν σε μια νέα φάση. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι γιατί το διάστημα αυτό προβλέπεται πολύ ερωτικό! Δώσε λίγο χρόνο ακόμα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά, φίλε Σκορπιέ, και οι προσπάθειές σου δείχνουν να έχουν αποτέλεσμα. Κινήσου με δοκιμασμένους τρόπους σήμερα και μην πάρεις ρίσκα. Ειδικά οι οικονομικές συμφωνίες θέλουν πολύ προσοχή, για να μη σε βγάλουν εκτός των υπολογισμών σου.

Τοξότης
23/11-21/12

Είναι αρκετά αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου, αγαπητέ Τοξότη, και σήμερα προκύπτουν κι άλλα ζητήματα. Για να μην πνιγείς, βάλε σε μια σειρά τα ζητήματα αυτά και προσπάθησε να είσαι συνεπής στο πρόγραμμά σου, για να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Τοξότη, σε περιμένει μια πολύ ευχάριστη μέρα με τον σύντροφό σου, που κάνει ό,τι μπορεί για να σου φτιάξει τη διάθεση. Δείξε του με κάθε τρόπο την εκτίμησή σου και την αγάπη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να γνωρίσεις σήμερα νέους ανθρώπους και να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Από εκεί ξεκινάνε διάφορα φλερτ, που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι Τοξότης, και αρκετές σκέψεις που κάνεις εδώ και καιρό τώρα, μπορούν να υλοποιηθούν. Οι συνεργάτες σου θα σε υποστηρίξουν σε όλα τα επόμενα βήματα σου και θα σου προσφέρουν τη βοήθειά τους. Ακόμη και τα οικονομικά σου μπορούν να πάρουν νέα τροπή, μέσα από νέες συνεργασίες αρκετά προσοδοφόρες.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα θα είναι αρκετά αγχώδης και έντονη, φίλε Αιγόκερε, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Δία και έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Αν καταφέρεις όμως να συνδυάσεις το δυναμισμό του χαρακτήρα σου με τον προγραμματισμό των κινήσεών σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αρκετά θέματα θα χρειαστούν άμεση λύση και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από την Παρθένο. Ο σύντροφός σου, σου δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Καλό είναι να ακολουθήσεις και εσύ το παράδειγμα του! Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι πολύ καλές σήμερα, για να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Βγες από το σπίτι και όλα μπορούν να συμβούν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να μην τα χάσεις απέναντι σε έκτακτα ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι ευνοϊκή για να λύσεις διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν και αφορούν σε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θέλουν αρκετή προσοχή και συνέπεια στον τρόπο που τα χειρίζεσαι. Μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου και καταπολέμησε την επιθυμία σου για περιττές αγορές. Δεν είναι καιρός για τέτοια!

Υδροχόος
20/1-19/2

Αρκετά θα είναι τα ζητήματα σήμερα που δεν θα σε αφήσουν σε ηρεμία, αγαπητέ Υδροχόε. Κάποια προβλήματα στην οικογένειά σου, σε συνδυασμό με τη δική σου καθημερινή πίεση, κάνουν τη μέρα αυτή λίγο δύσκολη και έντονη. Μη χάσεις με τίποτα την ψύχραιμη στάση απέναντι στα διάφορα γεγονότα και μην ξεχνάς ότι έχεις τις ικανότητες να ανταποκρίνεσαι ακόμα και σε έκτακτες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε, αν αποφασίσεις να δείξεις κατανόηση στο σύντροφό σου και σε όλα όσα θα σου προτείνει να κάνετε μαζί. Μην αμελείς την καλή επικοινωνία ανάμεσά σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε γοητεύσει μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην κάθεσαι στιγμή μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά και μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει, παρότι οι γενικότερες συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες με τις αρνητικές όψεις, που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη από την Παρθένο με τον Κρόνο και τον Δία. Το πιο βασικό είναι να μην κινηθείς παρορμητικά, κυρίως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω, για να νιώσεις καλύτερα.


Ιχθείς
20/2,20/3

Δεν χρειάζεται να λύσεις όλα σου τα προβλήματα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Χρειάζεται όμως να βάλεις κάτω κάποια θέματα που σε απασχολούν από παλιά και να δώσεις οριστικές απαντήσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία χωρίς να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, γιατί δεν θα την ξαναβρείς μπροστά σου εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, είναι καλό να αξιοποιήσεις τη θετική επίδραση του Ερμή από τον Σκορπιό, για να μιλήσεις ήρεμα με τον άνθρωπό σου και να λύσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, βγες από το σπίτι σου και γίνε κοινωνικός. Η αλήθεια είναι ότι η πληθωρική σου προσωπικότητα δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω για να σαγηνεύσει το αντίθετο φύλο. Εκμεταλλεύσου το τώρα που μπορείς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, κάποια εμπόδια που υπήρχαν αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί να τηρείς πιστά το πρόγραμμά σου και να φροντίζεις να έχεις καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν αρκετή προσοχή, αφού τα περιττά έξοδα συνεχίζονται και μάλλον δεν κόβονται εύκολα.
Πηγή: myastro.gr
Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13/10; Reviewed by anna on 12.10.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.