Top Ad unit

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12/10;


Τα Ζώδια Σήμερα 12 Οκτωμβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Αυτή η Παρασκευή αγαπητέ Κριέ, σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιό σου. Μη κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην μεγεθύνεις τα αρνητικά σου συναισθήματα, γιατί δεν είναι πραγματικά και αύριο θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, περνάς μια όμορφη φάση στη σχέση σου, με αλληλοκατανόηση και αγάπη ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το βράδυ παρέα του ή αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, παρέα με αγαπημένους σου φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, σήμερα βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση και ίσως ωθήσουν την καριέρα σου ένα σκαλοπάτι ψηλότερα. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις να βγεις από το καβούκι σου, στο οποίο είχες κλειστεί το τελευταίο διάστημα και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν στη ζωή σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάποιες από αυτές, συζήτησέ τες με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πρώτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν σήμερα να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα δεν λένε να λυθούν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Δίδυμε και αυτό φαίνεται σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου, που εκπέμπει σήμα κινδύνου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η θετική όψη της Σελήνης από την Παρθένο με τον κυβερνήτη σου Ερμή το σημερινό απόγευμα, σου χαρίζει μια ακαταμάχητη παρουσία, όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, εκμεταλλεύσου το, για να βρεις το ταίρι που έχεις ονειρευτεί. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε καταβροχθίζει, φίλε Δίδυμε. Βάλε σήμερα ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις, ό,τι κι αν γίνει. Έχεις κι άλλες ανάγκες που πρέπει να καλύψεις, για να νιώσεις καλά. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.





Καρκίνος
22/6-22/7

Φίλε Καρκίνε, φρόντισε να μείνεις και λίγο μόνος σου σήμερα και να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλουν και αν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους και να στεναχωριέσαι για να δικά τους προβλήματα. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και με ποιους αξίζει τον κόπο να συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αγαπημένε Καρκίνε, συνεχίζουν τη θετική πορεία τους, με τις επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου, και εσύ νιώθεις πολύ καλά. Μπορείς να απολαύσεις  μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Άσε τη νύχτα να περάσει, δρώντας υπέρ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου σήμερα θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα πιθανόν παρουσιαστεί. Με σύνεση και αυτοσυγκράτηση πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει, καθώς η καταναλωτική σου μανία δεν τα αφήνει σε ησυχία.





Λέων
23/7-23/8

Αισιοδοξία, δυναμισμός και καλή διάθεση, αγαπητέ Λέων, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και δεν είναι και λίγα. Απόλαυσε μία Παρασκευή, όπου όλα σου πηγαίνουν αρκετά καλά για το ζώδιό σου. Τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η μιζέρια των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία, αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι, φίλε Λέων. Χρειάζεσαι χαλάρωση και ρομαντική ατμόσφαιρα και το πιο σημαντικό είναι ότι ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να σου τα προσφέρει. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, δημιούργησε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά και μην στεναχωριέσαι. Μπορείς να απολαύσεις τη μοναξιά σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμφωνίες, που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα, που είναι ευνοϊκές οι συνθήκες. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων και συνεργατών σου και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά. Εκμεταλλεύσου το!





Παρθένος
24/8-22/9

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου, αγαπητέ Παρθένε, πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή και η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη και καλή. Είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα, να βρεις χρόνο για να σκεφτείς κάποια πράγματα που απέφευγες, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι κάτω από το πρίσμα της λογικής και αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα τους θα έχουν μόνιμη και συμφέρουσα διάρκεια για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με το σύντροφό σου και κοινούς φίλους. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά, φίλε Παρθένε. Φρόντισε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα και να αφιερώσεις χρόνο σε άλλες δραστηριότητες, που σε ευχαριστούν περισσότερο. Φρόντισε επίσης κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι.





Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Παρασκευή είναι άκρως κατάλληλη για σκέψη και αυτοσυγκέντρωση, αγαπητέ Ζυγέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε κραιπάλες. Δεν σου κάνουν καλό και μετά θα δυσκολευτείς να ανακάμψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σε περιμένει ένα βράδυ με ερωτικές εκπλήξεις και περίσσιο συναίσθημα από την πλευρά του συντρόφου σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί πραγματικά θα λάμπετε και δύσκολα θα σας αντιστέκεται κανείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, φίλε Ζυγέ, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω αλλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια μέχρι τώρα, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Αυτή η Παρασκευή, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις την μέρα σου χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται περισσότερη σκέψη, γιατί ο ανταγωνισμός που επικρατεί είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να πάρουν λίγη από τη δόξα σου με πλάγιους τρόπους. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, φίλε Τοξότη, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν πανικοβάλει, μένουν πίσω. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου, όσον αφορά αισθηματικές υποθέσεις και μην γίνεσαι ξεροκέφαλος και εγωιστής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, δείξε όλη την καλή σου διάθεση, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο για να είστε ευτυχισμένοι. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι, θα νιώσετε την εύνοια του Άρη από το ζώδιο σας να σας συντροφεύει απόψε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, φίλε Τοξότη, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου. Άδραξε λοιπόν τη σημερινή ημέρα για να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, ακολούθησε τον και μην δίνεις σημασία σε όλα όσα γίνονται γύρω σου, αλλά δεν σε αφορούν. Μια τάση για άσκοπες αγορές θα κυριαρχεί, αλλά συγκρατήσου, γιατί θα το μετανιώσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σου φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάνεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, η θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, σου στέλνει σήμερα πλούσια δώρα. Με τη δική της βοήθεια μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος. Σε κάθε περίπτωση, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον, φίλε Αιγόκερε. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε βοηθάει σήμερα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και προωθεί τις δημιουργικές σου ιδέες με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και διώχνουν το άγχος που νιώθεις.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η διάθεσή σου να κάνεις αλλαγές, φίλε Υδροχόε, και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου, είναι σαφής και ιδιαίτερα έντονη τη σημερινή ημέρα. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Και αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να είσαι έτοιμος το αποψινό βράδυ για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μη βιάζεσαι καθόλου, αγαπητέ Υδροχόε, και πάρε το χρόνο σου, ώστε να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, πριν πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις εξισορρόπησης…





Ιχθείς
20/2,20/3

Η διάθεσή σου να κάνεις αλλαγές, φίλε Υδροχόε, και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου, είναι σαφής και ιδιαίτερα έντονη τη σημερινή ημέρα. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Και αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να είσαι έτοιμος το αποψινό βράδυ για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου. Γ

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μη βιάζεσαι καθόλου, αγαπητέ Υδροχόε, και πάρε το χρόνο σου, ώστε να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, πριν πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις εξισορρόπησης…
Πηγή: myastro.gr
Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12/10; Reviewed by anna on 11.10.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.