Top Ad unit

Είκοσι μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή για τον ....Πασχάλη !!!!


Είκοσι μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον τραγουδιστή Πασχάλη
Αρβανιτίδη -15 μήνες για ψευδή καταμήνυση και ακόμη 15 μήνες για ψευδορκία- από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.
Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA.

Η ποινή, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, κ. Ιωάννη Ρεκούμη, είναι εξαγοράσιμη και ορίστηκε στα δέκα ευρώ τη μέρα. Τουτέστιν, ο Πασχάλης θα πρέπει να πληρώσει 6.000 ευρώ, αλλιώς θα βρεθεί στη φυλακή, καθώς η ποινή του δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
Οπως μας ενημερώνει το protothema.gr, η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε δεύτερο βαθμό και η έδρα τον έκρινε ομόφωνα ένοχο, δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε. Η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη, έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως και αμετάκλητα σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών για τις ίδιες πράξεις καθόσον δεν άσκησε έφεση.

Η υπόθεση του περιβόητου DNA που «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή τον δημοφιλή τραγουδιστή, έχει προκαλέσει δικαστικό «πονοκέφαλο» στην οικογένεια Αρβανιτίδη.

Πριν από έντεκα χρόνια αποκαλύφθηκε στη δίκη για την πατρότητα, ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο Πασχάλης. Μετά το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων, όμως, η σύζυγος του Πασχάλη έκανε δημόσιες δηλώσεις στα media και αμφισβήτησε τα αποτελέσματα, λέγοντας πως η διαδικασία δεν ήταν διαφανής, επειδή δεν ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος από τη μεριά του τραγουδιστή, ενώ ο σύμβουλος της Τουτουντζή ήταν μαθητής του Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του Πασχάλη όσο και της συζύγου του για «εξέταση κάτω από αδιαφανείς συνθήκες» τους οδήγησαν πρώτη φορά το 2009 στην Ευελπίδων, με τον διορισμένο από το δικαστήριο επιστήμονα Κωνσταντίνο Πάγκαλο να ζητεί με αγωγή χρηματική αποζημίωση.
olathessaloniki.com
Είκοσι μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή για τον ....Πασχάλη !!!! Reviewed by anna on 7.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.