Top Ad unit

Σάλος με Πάνια-Καρβέλα: Γιατί τους τρέχουν στα δικαστήρια αστυνομικοί. Παρατράγουδα


Γιατί αστυνομικοί σέρνουν στα δικαστήρια την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα;Δεν έχουν τέλος τα… παρατράγουδα της κινηματογραφικής καταδίωξης του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια πριν από περίπου εννέα χρόνια στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου.

Μετά την «καμπάνα» των 75.000 ευρώ που κλήθηκε να καταβάλει το πρώην ζευγάρι στους τέσσερις αστυνομικούς για εξύβριση, οι πρωταγωνιστές του ροκ επεισοδίου στα Βλάχικα συναντήθηκαν πάλι στα δικαστήρια.

Αυτήν τη φορά επρόκειτο για την αγωγή που κατέθεσαν οι τέσσερις αστυνομικοί σε βάρος των Καρβέλα και Πάνια για δηλώσεις τους στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «TV weekend» (Alter) λίγες ημέρες μετά το συμβάν.

«Την επομένη της σύλληψής τους, στις 13 Νοεμβρίου 2008, εμφανίστηκαν στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μας επιτέθηκαν και μας φωτογράφιζαν. Δεν είπαν ονόματα, αλλά αμέσως βρήκαν μέχρι και οι δημοσιογράφοι τα κινητά μας τηλέφωνα.

Μας έλεγαν μπάτσους και μπασκίνες» κατέθεσε στο δικαστήριο ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών και συνέχισε:

«Μετά το περιστατικό είχα υποστεί δίμηνη προσωρινή μετακίνηση και δεν μπορούσα να δώσω προαγωγικές εξετάσεις. Ηταν σαν ένα είδος υπηρεσιακής δίωξης.
Οι γονείς και ο παππούς μου στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα με ρωτάνε συνάδελφοι για το περιστατικό.

Στο χωριό μου, που είναι όλοι κι όλοι 300-400 κάτοικοι, το ξέρουν όλοι και δεν το έχω πει εγώ! Τους παροτρύναμε να συνεργαστούν. Τους αναγνωρίσαμε, είναι δημόσια πρόσωπα, αλλά δεν εξαιρούνται του νόμου. Δεν κάναμε τίποτα απ’ όλα αυτά που μας κατηγόρησαν. Εχουν κριθεί και στο ποινικό δικαστήριο αυτά».

Τον συνθέτη και την παρουσιάστρια υπερασπίστηκε στο δικαστήριο ο τότε αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων στο Alter Βασίλης Ζέρβας:

«Βγήκαν να μιλήσουν για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το περιστατικό που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα. Πίστευαν ότι ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν οι αστυνομικοί. Ηθελαν να κριτικάρουν τον τρόπο δράσης. Δεν είπαν ονόματα».
Πηγή: fimes.gr
Σάλος με Πάνια-Καρβέλα: Γιατί τους τρέχουν στα δικαστήρια αστυνομικοί. Παρατράγουδα Reviewed by anna on 13.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.