Top Ad unit

«Είδα τον Παντελή και μου είπε πως αύριο θα….»: Ανατριχιαστική καταγγελία από τον κολλητό του Παντελίδη


Κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει. Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παντελής
Παντελίδης έφυγε από τη ζωή και η μνήμη του είναι πιο ζωντανή από ποτέ. Χθες μάλιστα το βράδυ ο κολλητός φίλος  του τραγουδιστή Χάρης Λεμπιδάκης δημοσίευσε ένα κείμενο που προκαλεί ανατριχίλα.

Μια γυναίκα που, όπως ανέφερε ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερη φαν του τραγουδιστή πριν μερικές μέρες τον είδε στον ύπνο της ολοζώντανο και μάλιστα της έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα. «Ύστερα απο 4 μηνες ,χθες βράδυ,μια μέρα μετα το μεγαλο Ψυχοσάββατο (δεν ξέρω εαν γνωρίζεται απο ολα αυτα) Τον ειδα στον ύπνο μου, τον ειδα να μου χαμογελάει κ γαλήνιος κ να μου λεει «αυριο…αυριο,ολα θα πανε καλα,θα μαθευτεί…»Ηθελα απλά να το μοιραστώ μαζι σας,σαν φίλος του τοσο στενός,δε μπορεί να βγει απο το μυαλο μου όλη μέρα,αυτη η εικόνα.Εύχομαι να ειστε καλα κ να βγει η αλήθεια να αναπαυθεί η ψυχούλα του… «, έγραφε μεταξύ άλλων. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος όσος καιρός και αν περάσει ο κόσμος δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τον τραγουδιστή.
athensmagazine.gr
«Είδα τον Παντελή και μου είπε πως αύριο θα….»: Ανατριχιαστική καταγγελία από τον κολλητό του Παντελίδη Reviewed by anna on 21.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.