Top Ad unit

Τρεις γυναίκες εξηγούν γιατί έγιναν πopνοστάρ (pics)


Η 28χρονη Στόγια, η 27χρονη Ντίλαν και η 34χρονη Σάτιν έχουν συνηθίσει να βγάζουν τα ρούχα τους, να ξαπλώνουν στο κρεβάτι με συναδέλφους τους και να επιδίδονται σε ερwτικές περιπτύξεις μπροστά στην κάμερα. Άλλωστε, το πopνό αποτελεί βασική ασχολία τους και, μάλιστα, αρκετά προσοδοφόρα, για την οποία νιώθουν υπερήφανες.

Για ποιο λόγο, όμως, επέλεξαν να γίνουν πopνοστάρ; Πως τις αντιμετωπίζει ο κόσμος όταν μαθαίνει το  επάγγελμά τους ή όταν τις αναγνωρίσει; Οι τρεις γυναίκες έδωσαν τις απαντήσεις τους στην αμερικανική Huffington Post μιλώντας για τους λόγους που τις οδήγησαν στα πλατό του poζ κινηματογράφου.

Η Στόγια ξεκίνησε να ασχολείται με τις ταινίες ερwτικού περιεχομένου «για πλάκα», καθώς η πρώτη της απόπειρα αποτελούσε ένα «πείραμα», όταν η συγκάτοικός της άρχισε να τη φωτογραφίζει γuμνή.

«Έπειτα από αυτό, το να ποζάρω για ερwτικές φωτογραφίες έγινε χόμπι μου. Στον ελεύθερο χρόνο μου φωτογραφιζόμουν και οι άνθρωποι με πλήρωναν για τις λήψεις αυτές», δήλωσε, επισημαίνοντας πως οι φωτογραφίες αυτές αποτέλεσαν διαβατήριο στην καριέρα της ως πopνοστάρ.

Όσο για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, απάντησε πως υπήρξαν αρκετοί που την πρόσβαλαν αποκαλώντας την πόpvη, παρότι η ίδια πιστεύει ότι η βιομηχανία πopνό αποτελεί δείγμα σεβασμού.


Η Ντίλαν Ράιαν από την άλλη, δήλωσε πως ξεκίνησε να ασχολείται με την πopνογραφία για να βοηθήσει μία φίλη της, η οποία ήθελε να ανοίξει εταιρία παραγωγής ερwτικών ταινιών.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα η ίδια ξεκίνησε μία ανάλογη προσπάθεια, εστιάζοντας σε ταινίες με γυναίκες και ομοφuλόφιλους.

Αυτό που της αρέσει στη δουλειά της είναι ότι μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, καθώς, όπως είπε, οι γυναίκες δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να εκφράσουν την σeξouαλικότητά τους.
Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια και οι συνάδελφοί της, επισήμανε πως πολλοί τις θεωρούν θύματα, ενώ στην πραγματικότητα «διασκεδάζουν».


Η Σάτιν Φίνιξ, πάντως, αποκάλυψε μία διαφορετική πτυχή στην πραγματικότητα πολλών από τις συναδέλφους της, όταν είπε ότι σε ηλικία δέκα ετών ο πατέρας της την κακοποίησε.
«Το να πρωταγωνιστώ σε τέτοιες ταινίες μου έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και πάλι και να ανακτήσω τη σeξouαλικότητά μου. Ήταν απαραίτητο να το κάνω ώστε να καταφέρω να γίνω η γυναίκα που είμαι τώρα», τόνισε η 34χρονη.

Εξέφρασε, μάλιστα, την ικανοποίηση της να κάνει σeξ μπροστά σε άλλους ανθρώπους, ενώ επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν οι έφηβοι χρησιμοποιούν τις ταινίες πopνό ως τρόπο σeξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Πηγή: protothema.gr

Τρεις γυναίκες εξηγούν γιατί έγιναν πopνοστάρ (pics) Reviewed by kamikaze.gr on 26.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.