Top Ad unit

ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ για μια γυναίκα! Αυτό ήταν το ΤΡΙΤΟ πρόσωπο που χώρισε τη Λάουρα Νάργες!

Μονόδρομος ήταν ο χωρισμός για εκείνους αφού μία γυναίκα έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση τους..


Διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της, αφού όχι μόνο θα βρεθεί εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας, αλλά πλέον δηλώνει... solo. Ύστερα από επτά χρόνια κοινής πορείας, η Λάουρα Νάργες και ο πρώην, πλέον, σύντροφός της Δημήτρης Δαλάκος αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.  Τι και αν οι δύο τους πέρασαν μαζί τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές με τα τρυφερά ενσταντανέ να μην λείπουν ανάμεσά τους, το γυαλί δεν άργησε να ραγίσει. Αιτία της οριστικής -όπως φαίνεται- ρήξης της σχέσης τους ήταν μία γυναίκα. Όχι δεν υπήρξε κάποιο τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, αλλά το γεγονός πως η Μαίρη Συνατσάκη πήρε τη θέση της Λάουρας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έφερε την καταιγίδα στη σχέση τους.

Όπως είναι γνωστό, οι δυο τους εκτός από ζευγάρι στη ζωή, ήταν και στενοί συνεργάτες, μιας που ο Δημήτρης εκτελούσε και χρέη μάνατζερ για εκείνη φροντίζοντας για τα νέα της επαγγελματικά βήματα. Όταν λοιπόν στις αρχές του καλοκαιριού, άρχισε η φημολογία πως η Μαίρη θα αντικαταστήσει την ξανθιά παρουσιάστρια ξεκίνησε και η κάτω βόλτα για το ζευγάρι. Ο πανικός της Λάουρα μεγάλωνε μέρα με την ημέρα καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως θα βρεθεί εκτός τηλεοπτικών πλατό, γνωρίζοντας πως όποιος φεύγει, δύσκολα επιστρέφει στην TV. Παρά τις προσπάθειες του Δημήτρη, η διάθεσή της δεν έφτιαχνε, με τους ομηρικούς καβγάδες ανάμεσά τους να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Παρότι δεν άφηνε στιγμή μόνη την καλή του, κάθε προσπάθεια να την ηρεμήσει έπεφτε στο κενό. Η Λάουρα εξαιτίας της απελπισίας της όχι μόνο απομακρυνόταν από εκείνον, αλλά πολλές φορές ξεσπούσε πάνω του. Θέλοντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, όπου έδειξαν να ξεπερνούν τις δυσκολίες. Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, όμως, τα προβλήματα όχι μόνο επέστρεψαν αλλά γιγαντώθηκαν, με το τέλος να είναι μονόδρομος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου που έλεγε πως η Μαίρη θα είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Λάουρα, με τα νεύρα και τις φωνές της τελευταίας να μην έχουν τελειωμό.
ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ για μια γυναίκα! Αυτό ήταν το ΤΡΙΤΟ πρόσωπο που χώρισε τη Λάουρα Νάργες! Reviewed by anna on 17.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.