Top Ad unit

Courtney Stodden: Γιατί χώρισε τον 53χρονο Doug Hutchison;

«Δεν μπορούσα να παραλείψω τις..

επιθυμίες μου και ήθελα να αγκαλιάσω την ανεξαρτησία και την ελευθερία μου», αποκάλυψε η αισθησiακή ξανθιά

Πραγματικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Courtney Stodden σε συνέντευξή της υποστήριξε πως χώρισε με τον 53χρονο σύζυγό της, τον ηθοποιό Doug Hutchison, λόγω της ηλικίας της.

Η 19χρονη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και ο ηθοποιός ήταν παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια και αν και το διαζύγιο «έχει διαλύσει» ψυχολογικά τον Doug, η Courtney δηλώνει πως ήταν μία απόφαση μονόδρομος.

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε μόλις δύο μήνες μετά τη συμμετοχή της Courtney στο βρετανικό ριάλιτι σόου «Big Brother» για διάσημους, όπου η νεαρή διασκέδασε με την ψυχή της και βρέθηκε για πρώτη φορά στα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από τον σύζυγό της. Η ίδια είπε πως εκεί συνειδητοποίησε ότι ο γάμος τους ήταν καταδικασμένος.

«Δεν μπορούσα να παραλείψω τις επιθυμίες μου και ήθελα να αγκαλιάσω την ανεξαρτησία και την ελευθερία μου», αποκάλυψε η αισθησιακή ξανθιά.

Και παρόλο που ο 53χρονος πρώην σύζυγός της είναι στα... πατώματα, εκείνη είπε: «Αισθάνομαι καλά. Προφανώς, οποιοσδήποτε χωρισμός προκαλεί άγχος, αλλά αισθάνομαι καλά».

Όταν ρωτήθηκε τι πήγε στραβά και χώρισαν απάντησε: « Η ηλικία μου, προφανώς», ενώ κλαίγοντας αρνήθηκε ότι όλα έγιναν για τη δημοσιότητα...
Courtney Stodden: Γιατί χώρισε τον 53χρονο Doug Hutchison; Reviewed by anna on 11.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.