Top Ad unit

Σοκ: Γιος διάσημου ηθοποιού κακοποιημένος στο πρόσωπο!

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο πρώην συζύγους και στη μέση της εμπόλεμης αυτής κατάστασης, δυστυχώς βρίσκονται τα δίδυμα παιδιά τους!

Ο λόγος για τον Charlie Sheen και την πρώην σύζυγό του Brooke Mueller με την οποία έχει αποκτήσει δίδυμα αγοράκια. Σήμερα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας φωτογραφίες του κακοποιημένου τετράχρονου γιου του Μπομπ ο οποίος φέρει σοβαρούς μώλωπες στο κεφάλι.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες περιλαμβάνονταν σε έναν φάκελλο που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την ίδια ώρα που το παιδί ήταν κάτω από την επίβλεψη της μητέρας του Brooke Mueller ή της γιαγιάς του Moira Fiore.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες τις οποίες σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τράβηξε η πρώην σύζυγος του Charlie Sheen Denise Richards με την οποία ο σταρ διατηρεί άψογες σχέσεις, ο μικρός Μπομπ μόλις είχε επιστρέψει στον πατέρα του μετά από ένα σαββατοκύριακο με τη μητέρα του στις 26 Ιουλίου με εμφανή σημάδια κακοποίησης στο προσωπάκι του.

Οι φωτογραφίες κατατέθηκαν και στο Τμήμα Προστασίας παιδιών και Οικογένειας του Λος Άντζελες από το περιβάλλον του Sheen ο οποίος πλέον ζητάει άμεσα να πάρει εκείνος την κηδεμονία του Μπομπ και του δίδυμου αδελφού του.

Πληροφορίες θέλουν Sheen και Mueller να έχουν τσακωθεί και για τα σημάδια του παιδιού τους καθώς εκείνος υποστηρίζει πως το παιδί δείχνει σαν να το έχουν κάψει ενώ εκείνη υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα σημάδια στο πρόσωπο τα είχε πριν της τον παραδώσουν για να περάσει το σαββατοκύριακο μαζί της.


Σοκ: Γιος διάσημου ηθοποιού κακοποιημένος στο πρόσωπο! Reviewed by anna on 7.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.