Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 29/4!


Τα Ζώδια Σήμερα 29 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Καθυστερήσεις και απρόσμενα γεγονότα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Κριέ. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αναλαμβάνεις κι άλλες, πριν ξεμπερδέψεις με αυτές που ήδη έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μίλα ελεύθερα με τον σύντροφό σου και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, αν θέλεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Εσύ που ανήκεις ακόμη στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να θυμάσαι πως η δυναμική σου προσωπικότητα δεν περνά απαρατήρητη. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, συνέχισε στο δρόμο που έχεις χαράξει και απόφυγε τις αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός και να μην ρισκάρεις την επιτυχία, που έχεις ήδη στο τσεπάκι σου. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματά τους.Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, δεν είναι κατάλληλη μέρα για αργούς ρυθμούς και χαλάρωση! Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη με τον Δία, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα δεχτείς προτάσεις που, με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι καιρός να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και να μην δημιουργείς πρόβλημα στη σχέση σου για ασήμαντες λεπτομέρειες, άνευ ουσίας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε από την απομόνωσή σας και χαρίστε στους γύρω σας το μοναδικό σας χαμόγελο. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ταύρε, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή και όχι βιασύνες, για να πάνε καλύτερα. Οι συγκυρίες πάντως είναι θετικές, αρκεί να μη βγεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει στην πορεία της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Με αρκετή προσπάθεια, έχεις βρει μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα. Φρόντισε να μην τη διαταράξεις για μια στιγμή αδυναμίας.Δίδυμοι
21/5-21/6

Τα νεύρα σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Ενδεχομένως να βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες, θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα, χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που χαλάει το κλίμα στη σχέση σου. Μην δίνεις τόση σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και προσπάθησε να περάσεις μια ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις πως η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία από το ζώδιό σου, σε ευνοεί να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να έχεις θετική ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δυναμικότητά σου θα βγει και στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, όπου θα κάνεις κινήσεις πολύ χρήσιμες για την έκβαση των σχεδίων σου και θα καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποιες καθυστερήσεις, που σε απασχολούσαν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις χωρίς να υπολογίζεις τις οικονομικές σου δυνατότητες.Καρκίνος
22/6-22/7

Μην είσαι αρνητικός και καχύποπτος με τις αλλαγές που διαδραματίζονται γύρω σου, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί αυτό μόνο τη δική σου διάθεση χαλάει και κανενός άλλου. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν για να αντιληφθείς την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου, που τις τελευταίες ημέρες έχεις παραμελήσει. Ειδικά αν είσαι μόνος σου, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες για να φλερτάρεις ελεύθερα. Είναι σίγουρο ότι θα σε πλησιάσει ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο, που θα σε ενθουσιάσει με την σκέψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Μην τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία και μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, όπου η σωστή διαχείριση θα αποδειχθεί σωτήρια.Λέων
23/7-23/8

Κάποιες εξελίξεις που δεν περίμενες θα σε αναστατώσουν σήμερα, αγαπητέ Λέων, και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος χωρίς να ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, φρόντισε να ανακτήσεις σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρα στο πρόγραμμά σου, για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Ορισμένες παρεξηγήσεις οφείλονται στη δική σου λανθασμένη αντίληψη και ανασφάλεια. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, απόφυγε τις εντάσεις και μίλα με τον σύντροφό σου μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι, θα δεις ότι θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ, απαλλαγμένο από άγχη. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, να θυμάσαι πως η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Δία ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησέ την κατάλληλα και μην περιμένεις να γίνουν όλα δια μαγείας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλύτερα και αρκετά προβλήματα ξεπερνιούνται και σε ανακουφίζουν σήμερα, φίλε Λέων. Μην χάνεις το χρόνο σου με ανούσιες λεπτομέρειες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Περιόρισε τις σπατάλες για να μην βρεθείς υπερχρεωμένος.
Παρθένος
24/8-22/9

Όσα εμπόδια κι αν βρίσκονται μπροστά σου, αγαπητέ Παρθένε, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν. Μη σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και ιδιαίτερα σήμερα, με την εύνοια που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ερμή, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν, γιατί σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα δεις τη μεγαλύτερη βελτίωση, φίλε Παρθένε, αφού τα προβλήματα που είχες εξαλείφονται και με την καλή επικοινωνία, θα μπορέσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το σημερινό βράδυ σε ευνοεί να κινηθείς δυναμικά προς τη γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου θα έχουν εξελίξεις με συζητήσεις αλλά και συνεργασίες, που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για εσένα και τη δουλειά σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου επίσης βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο και παρότι δεν υπάρχει κάποια μεγάλη εξέλιξη, ακόμα κι αυτή η σταθερότητα είναι θετική.Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έχεις την κατάλληλη διάθεση και δυναμικότητα για να τελειώσεις με εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω εδώ και καιρό. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις όμως να σε αποσυντονίσουν, γιατί δεν είναι άξιες να σε αγχώσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Δία από τους φιλικούς σου Διδύμους, σου δίνει πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, απόφυγε την απομόνωση και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας, για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, μην αποφεύγεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις λάθη και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου νέες προτάσεις θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου και θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το άγχος.Σκορπιός
23/10-22/11

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σου. Οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι του συντρόφου σου ίσως να έρθουν σε σύγκρουση, για το ποιοι θα επικρατήσουν. Κι όμως, αν καθίσετε να σκεφτείτε λογικά, μπορείτε να κερδίσετε και οι δύο, προσφέροντας βοήθεια ο ένας στον άλλον. Αν δεν έχεις συναντήσει ακόμη τον έρωτα της ζωής σου, βγες και διασκέδασε με φίλους. Ο έρωτας που ψάχνεις δεν θα αργήσει δε θα αργήσει να φανεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, φίλε Σκορπιέ, γιατί κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς μπορεί να είναι θετικές, αλλά με τη βιασύνη και την επιπολαιότητα, είναι πιθανό να μετατραπούν σε αρνητικές για τα σχέδιά σου. Συνεπώς, ηρέμησε και τακτοποίησε εκκρεμότητες, κυρίως οικονομικές. Τα χρέη σου θέλουν καλή διαχείριση.
Τοξότης
23/11-21/12

Τα σχέδιά σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει, αγαπητέ Τοξότη. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και, με την ησυχία σου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς από εδώ και πέρα. Η μέρα είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο, που θα εκπλαγείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, είναι μια καλή μέρα για να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον άλλον, αλλά γίνε και εσύ τρυφερός απέναντί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, κοίταξε γύρω σου γιατί κάποιο ενδιαφέρον άτομο σε πλησιάζει από το κοντινό σου περιβάλλον. Δώσε του μια ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Τοξότη, οι προτάσεις που θα σου γίνουν στα επαγγελματικά σου έχουν ενδιαφέρον, αλλά δεν πρέπει να κινηθείς βιαστικά. Σκέψου όλα τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου, πριν βγάλεις συμπεράσματα. Η παρορμητικότητα δεν θα σε ωφελήσει σήμερα. Πάντως, τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από το παρελθόν και τα οποία είχες διαγράψει ίσως σήμερα να σου επιστραφούν και να ανακουφιστείς.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες, που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ο Ερμής από τον Κριό φέρνει παρεξηγήσεις και καλό είναι να έχεις το νου σου να τις αποφύγεις. Άλλωστε, το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι Αιγόκερως. Αν φροντίσεις να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου, θα ανταμειφθείς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι στη ζωή σου, σήμερα το βράδυ με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, έχεις πολλές πιθανότητες για μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσεις με προσοχή και διορατικότητα. Μην αφήσεις τους γύρω σου να πάρουν αποφάσεις για εσένα. Πάντως, τα οικονομικά σου είναι καλύτερα και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με υποχρεώσεις του παρελθόντος.
Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία, παρά τις αντιξοότητες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αλλά να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι και να αγχώνεσαι!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σου και για πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου είναι μια καλή μέρα η σημερινή, φίλε Υδροχόε, και ενδιαφέρουσες συνεργασίες θα σου δώσουν μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Φρόντισε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην αναβάλεις τίποτα, γιατί έτσι καθυστερείς τους στόχους σου.
Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα, αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος, είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, κάποια προβλήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα, θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς για να μη σου χαλάσουν τη μέρα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δώσε σημασία στην ουσία της σχέσης σου. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έχεις την εύνοια της θετικής όψης που πραγματοποιείται το σημερινό βράδυ ανάμεσα στην Σελήνη και τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, για να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά, φίλε Ιχθύ, και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να χαράξεις την πορεία σου προς το μέλλον, ανανεωμένος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου επίσης θα έχουν θετικές εξελίξεις, καθώς κάποιες συμφωνίες θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες και θα σου φέρουν έσοδα.
Πηγή: myastro.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 29/4! Reviewed by anna on 28.4.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.