Top Ad unit

20χρονη γλύτωσε στο τσακ από την ανορεξία!

Τώρα τα βάζει με τα περιοδικά lifestyle..

Πριν τρία χρόνια, η Rachael Johnston κινδύνεψε να πεθάνει καθώς έπασχε από νευρική ανορεξία. Από την ηλικία των 13 ετών είχε εμμονή με τις φωτογραφίες των μοντέλων που κοσμούσαν τα περιοδικά lifestyle και είχε βάλει σκοπό ζωής να τους μοιάσει.

Έτσι σταμάτησε να τρώει προκειμένου να γίνει σαν εκείνες. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει ένα αφυδατωμένο πλάσμα που κινδύνευε να πεθάνει.
Τώρα στην ηλικία των 20 ετών, έχει αφήσει πίσω της αυτόν τον γολγοθά και έχει βάλει στόχο ζωής να μην περάσουν άλλα κορίτσια το δικό της μαρτύριο.
Έτσι συλλέγοντας υπογραφές μέσω διαδικτύου, απαιτεί να μην δημοσιεύονται επεξεργασμένες με photoshop φωτογραφίες σε περιοδικά που τα διαβάζουν και παιδιά γιατί παίρνουν λάθος πρότυπα.
Στον δικό της αγώνα, συνοδοιπόρος είναι η μητέρα της. Οι δυο τους καλούν την κυβέρνηση να βάζει μία προειδοποίηση όταν υπάρχουν «πειραγμένες» φωτογραφίες, αντίστοιχες με αυτές που υπάρχουν στα πακέτα των τσιγάρων.

Η 20χρονη κοπέλα, έπαθε νευρική ανορεξία σε ηλικία 13 ετών. Σταμάτησε να τρώει, έκανε συνέχεια εμετούς και έχανε συνεχώς κιλά. Μάλιστα, όπως λέει, άντεξε δέκα ολόκληρες μέρες χωρίς φαγητό και νερό.
Οι γιατροί την γλίτωσαν από του «χάρου τα δόντια». Τώρα, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή καθώς το ανοσοποιητικό της σύστημα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Υποφέρει από οστεοπόρωση στην πλάτη και στα γόνατα αλλά πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Με τον τρόπο αυτό στέλνει το δικό της μήνυμα στις νέες κοπέλες και τις συμβουλεύει να αγαπάνε τον εαυτό τους και να μην ακολουθούν λάθος πρότυπα.
20χρονη γλύτωσε στο τσακ από την ανορεξία! Reviewed by anna on 22.10.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.