Top Ad unit

Πόπη Τσαπανίδου: Αυτό είναι το μυστικό που διατηρεί sexy το κορμί της!

Η αγαπημένη και πάντα κομψή συνάδελφος Πόπη Τσαπανίδου αν και μητέρα τριών παιδιών, διαθέτει ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα σώματα της ελληνικής showbiz.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκή τηλεοπτικά, αφού υπερψηφίστηκε από τους αναγνώστες γνωστού περιοδικού ως τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς και κατάφερε να κερδίσει τη θέση.

Παρά το γεγονός , ότι μεγάλωσε μόνη της τρία παιδιά και τους στάθηκε ως μητέρα αλλά και ως πατέρας, καταφέρνει να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη δουλειά της, να προσφέρει τα πάντα στην οικογένεια της και να είναι πάντα κομψή με άψογη σιλουέτα και εμφάνιση, λόγω του καλού μεταβολισμού της που τον οφείλει κυρίως στους έντονους ρυθμούς της ζωής της αλλά και στα καλά της γονίδια.

Επιπλέον καταφέρνει και «ξεκλέβε»  χρόνο 3 φορές την εβδομάδα να κάνει personal training με ασκήσεις Pilates , βάρη αλλά και διάδρομο.

Η διατροφή της είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αλλά φροντίζει να είναι πάντα χαμηλή σε θερμίδες μεταποιώντας τις κλασσικές συνταγές με προϊόντα light και προσπαθεί να καταναλώνει τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες.

Όπως εξηγεί και η συνεργάτιδα του blog, κλινική διαιτολόγος Παπικινού Σοφία, οι περισσότερες γυναίκες σήμερα λόγω των τεράστιων υποχρεώσεων που έχουν καθημερινά, όπως το μεγάλωμα των παιδιών, τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τις ατελείωτες δουλειές του σπιτιού κ.τ.λ. παραμελούν τον εαυτό τους και ξεσπούν στο σώμα τους.

Έτσι καταλήγουν να παίρνουν βάρος και μάλιστα αρκετό , κάτι που έχει άμεση επίπτωση στην ψυχολογία τους. Παραδειγματιστείτε λοιπόν και εσείς από μια τόσο πολυάσχολη γυναίκα όπως η Πόπη Τσαπανίδου, που αν και μητέρα 3 παιδιών, με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και χωρίς την βοήθεια ενός συζύγου, καταφέρνει να βρίσκει 1 ώρα, 3 φορές την εβδομάδα να την αφιερώνει στον εαυτό της και να γυμνάζεται.

Μην αφήνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις να καταστρέφουν το σώμα σας και μην βρίσκετε παρηγοριά στο φαγητό γιατί αν δεν νιώθετε καλά με το σώμα σας δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε με την ίδια όρεξη στην τόσο δύσκολη καθημερινότητά σας.
Πόπη Τσαπανίδου: Αυτό είναι το μυστικό που διατηρεί sexy το κορμί της! Reviewed by anna on 12.6.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.