Top Ad unit

Ψάχνει... άνδρα πλούσιο κι επιτυχημένο!



Είναι 25 χρονών, ξανθιά, καλλίγραμμη, με πλούσιο στήθος και έχει τη δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων...


Κερδίζει πάνω από 370.000 ευρώ το χρόνο και έχει φωτογραφηθεί για γνωστά ανδρικά περιοδικά όπως το FHM και το GQ.

Πολλοί άνδρες θα θεωρούσαν τη Νikki Howarth από τη Βρετανία την τέλεια γυναίκα. Αλλά παρότι η 25χρονη θα μπορούσε να έχει σχεδόν όποιον άνδρα θέλει κάθε φορά που βγαίνει έξω, εκείνη προτιμά να ψάχνει την αγάπη online.

Και ψάχνει ένα συγκεκριμένο τύπο άνδρα: τους λεγόμενους «sugar daddies», δηλαδή άνδρες μεγαλύτερους, πιο πλούσιους και πιο επιτυχημένους από την ίδια.

Χάρη στο εισόδημά της από την επιχείρησή της «Eloquent Events», έχει στην κατοχή της τρία ακίνητα και η οι ντουλάπες της ξεχειλίζουν από ρούχα διάσημων σχεδιαστών.

Κάθε άνδρας που θέλει να πλησιάσει τη Nikki θα πρέπει να τα καταφέρνει καλά στη ζωή του και η ίδια το διασφαλίζει αυτό πριν χάσει το χρόνο της με τον οποιονδήποτε.


Το τελευταίο 7μηνο γνωρίζει άνδρες μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών www.seekingarrangement.com, της πιο γνωστής ιστοσελίδας στον κόσμο για «sugar daddies».

«Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες και προτιμώ οι σύντροφοί μου να είναι πιο πλούσιοι από μένα. Είναι κάπως δύσκολο να τους βρεις αν δεν θέλεις να βγαίνεις με ποδοσφαιριστές», λέει. 

«Θέλω να γνωρίζω επιτυχημένους αυτοδημιούργητους άνδρες με τις δικές τους επιχειρήσεις που δεν τους απασχολεί να ξοδέψουν 4.000 ευρώ σε μία βραδιά». Παλαιότερα με έχουν εκμεταλλευτεί άνδρες που έβγαιναν μαζί μου μόνο για τα λεφτά μου. Μου αρέσει η ασφάλεια του να βγαίνεις με πολύ πλούσιους». 



Τον τελευταίο καιρό η Nikki γοητεύτηκε από έναν 43χρονο πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία που έχει τη δική του κατασκευαστική εταιρεία. «Βγαίναμε για πολλούς μήνες, μου φερόταν σαν να είμαι πριγκίπισσα», λέει. Έχει τακτική επικοινωνία και με έναν ακόμα «sugar daddy» από το Χονγκ Κονγκ που της στέλνει δώρα παρότι δεν έχουν ποτέ συναντηθεί- ούτε κάνει σεξ προφανώς. 

Τους τελευταίους μήνες η Nikki «βομβαρδίζεται» από προτάσεις για ραντεβού. Της αρέσει να περνά καλά αλλά δεν βγαίνει με παντρεμένους. «Δεν κλείνω σπίτια, αλλά ζεις μόνο μία φορά. Είμαι εδώ για να περάσω πολύ καλά και να γνωρίσω συναρπαστικούς ανθρώπους. Ποιος θέλει μία βαρετή ζωή;», λέει.

Ψάχνει... άνδρα πλούσιο κι επιτυχημένο! Reviewed by anna on 13.5.12 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.